Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 4. joulukuuta 2009

Joulukuun neljäs

Heh, pitää muistella päivämääriä, kun viikot ovat kaikki samanlaisia. Vuosi sitten juhlittiin kehitysvammaisen Maria-siskoni viiskymppisiä.

Päivät ovat olleet pimeitä, mutta postipoika on kantanut tavaraa selkä vääränä. Ystävä lähetti minulle ikonin ja tuohuksia - pyysi, etten kuvaa blogiin. En kuvaa, mutta kiitän. Lohdutun. Yritän jaksaa uskoa.

Minna, jonka kanssa kirjoitin kaksi ensimmäistä Hullu luokka -kirjaa, lähetti karkkia ja kokeen - kiitän niistäkin! Ja Lankamariio lähetti sen ainoan oikean partiolaisten adventtikalenterin. KIITOS! Kun adventtisunnuntaisin tiedän löytäväni luukuista oikean määrän kynttilöitä, itsenäisyyspäivänä lipun ja Lucian päivänä kynttiläkruunuisen neidon, olen tyytyväinen. ;) Lisäksi tykkään tuosta kalenterityypistä, jonka luukkuja avaamalla kuva muuttuu. Ei siis tule vain sattumanvaraisesti olkipukkia ja sydänpiparia, vaan luukkujen kuvat ovat osa uutta kuvaa, uutta tarinaa.

Minna siis lähetti erään Lapuan yläasteen äidinkielenopettajan käyttämän kokeen, jonka aiheena on hänen oppilailla luetuttamansa Hullu luokka. Ehei, jos siellä jonkun lapualaisen yläkoululaisen silmät alkavat nyt kiilua, niin kysymyksiä en tietenkään tässä julkaise! Saman vain totesin kuin Minnakin, että reput tulisi jotta paukkuu, jos koe pitäisi nyt kylmiltään suorittaa... "En kuolemaksenikaan muista, mitä eilen tuohon kirjoitin."

Huomenna olisi tarkoitus päästä ulkoilmaan ensimmäisen kerran neljään viikkoon, menemme Samin äidin lihapatojen ääreen. Toivottavasti en saa raitisilmamyrkytystä.

1 kommentti:

  1. Hyvää Itsenäisyyspäivää sinulle.
    Pidän peukut ja ukkovarpaat pystyssä onnea tuottamassa jotta saisit sen kutsun sinne leikkaukseen. Tätä tapahtuu kylläkin vain valveilla ollessa ja peukut täytyy ottaa aina välillä hommiin neulomisen kanssa mutta ukkovarpaat kyllä toimii hyvin.Terv. Lea P

    VastaaPoista