Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 29. joulukuuta 2009

Ale-eloa?

Pitääkö huolestua, jos lupaa itselleen vähän nettialeshoppailua opiskelun palkinnoksi, mutta huomaa kuolaavansa alen sijasta pellavaa ja uniikkikoruja?

Jos kumminkin maksaisi ensin pois sen sairaalalaskun. :)

10 kommenttia:

 1. Pitääkö myös huolestua, kun en tänään Jkylässä käynyt yhdessäkään lankakaupassa, en lähelläkään lankaosastoja, en löytänyt kuin yhden puseron (vaikka olin luvannut itselleni kolme), enkä jaksanut mennä jatkamaan shoppailua Palokkaan Kodin Ykköseen? No, herrat saivat pussillisen leluja ja minä sorruin nettikaupassa uuteen ämppäriin ja Stingin uuteen levyyn, jota ei meinannut löytyä mistään.

  VastaaPoista
 2. Tuula täällä kuolaa noitten pellavavaatteiden perään, mutta kyllä ovat tyyriitä! Ehkäpä itse ommellen saisi evullisemmin? Kankaan metsästykseen ryhdyn, kevät siintää ajatuksissani. Vaan arvaappa mitä toivat ne korut mieleeni - muistinpa jonkun olevan menossa naimisiin - kauniita hääkoruja.
  Ostinpa tänään yhden trikoopaidan, vaikka varsinaisesti etsin talvikenkiä, semmosia lämpösiä. Mutta onpahan vaikee tehtävä niiden löytäminen, kuinka voi talvikengissä olla vai trikoovuori? Ennen eivät jalkani palelleet, vaan nytpä ovat alkaneet niin tehdä ja tarvittais kunnolliset popot, joissa on paksu pohja ja lämmin vuori, eikä niitten tarvittis kovin kalliitkaan olla. Semmosta.
  Jos ei oikeesti osta mitään, niin voi leikkiä ajatuksella, että jos tommosen.. Ostinpa 2 kirjaakin - halavalla!
  Ei sairaalalasku iso ole, ethän siellä kauaa ollut, mutta onhan se tietysti tärkeysjärjestyksessä ykkönen, sitten shoppaamaan!
  Melkein unohdin ostaneeni lankaakin, mutta vain kaulahuiviin. Lumitöistä juuri palannut Tuula
  ps. muista suihkutella ahkerasti, se on hyvä konsti.

  VastaaPoista
 3. Ei kannata huolestua, sillä tuohan alkaa osoittaa, että alat tervehtyä... Oikein kiva!
  Parempaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. En huolestuisi mokomasta, mutta itse en ole edes netistä niitä kuolannut.
  Kaikesta huomaa, että mielesi on ainakin piristynyt ja se tekee hyvää ruumiillekin. Muista kuitenkin opiskelusi ja muun nettitouhun lomassa suihkutella niitä haavojasi lämpöisellä vedellä ja antaa ilmakylpyjäkin. Parantuu iho nopeammin, vesi parantaa verenkiertoa iholla.
  Mukavia joulun jatkopäiviä. Minustakin joulu päättyy vasta Nuutin päivään. Vielä voi siis rauhassa katsella kuusenkynttilöitä!
  Kivuttomia ja mukavia toipumispäiviä sinulle, vielä juttelen Isälle sinusta :)

  VastaaPoista
 5. Pellava on aina kuolattavaa. Mutta en nyt koruista niin tiedä . . .
  Hienoa kun olet piristynyt ja opiskeluakin olet jaksanut tehdä. Kyllä se elo siitä sitten lutviintuu. Ihailen sitkeyttäsi ja tarmoasi.

  VastaaPoista
 6. Ei pidä huolestua ei. Jos et kuolaisi pellavan perään (ja miksei korujenkin), niin sitten siasi huolestua tosissaan!

  VastaaPoista
 7. Minä kuolaan säännöllisesti Vilman korujen perään, vaikken oilekaan antanut lupaa itselleni nettishoppailuun, enkä aikeastaan edes ola mikään "korumaija". Ne vaan on niin kauniita. Ja pellava on kans kaunista. Etä kuolaa vaan.
  Nettikaupoissa on se kiva, että voi käydä kuolaamassa vaikka kuinka usein, ja myyjät ei katso nyreinä perään, jos lähtee pois mitään ostamatta. Jo pelkkä haaveilu on piristävää!
  Lokoisaa toipilasaikaa, kiva että jaksat jo opiskeluihinkin tarttua.
  - Asta

  VastaaPoista
 8. Uusi kokeilu. Katsotaan onnistuuko.

  VastaaPoista
 9. Piti käydä katsomassa: ihania ovat.

  VastaaPoista
 10. Heipähei Kaisa,

  Olen pitänyt tietoisesti taukoa blogien lukemisesta Aleksis Kiven päivästä lähtien (näköjään, sinne asti piti lukea Tuumooksia, että tuli tuttua tekstiä vastaan), joten yllätyin ihan valtavasti tuosta sinun jalkojen kunnosta. Täytyy todeta, että olen pöyristynyt tuosta sinun heittelystä paikasta toiseen. EN ALA, sanoisin minä.

  Mun jonotus leikkaukseen kesti reilut kolme vuotta. Sinä aikana mutkaa tuli lisää jotain 15 astetta, eli ei ihan hirveän hyvä.
  Mulla on oikastu selkää kahdella titaanitangolla 11 jäykistetyn nikaman verran vuonna 97 (kasvoin leikkauksen aikana noin 8 cm). Vuonna 99 sieltä poistettiin arviolta 4 cm kulmapala, joka painoi kahden nikaman väliin, ja aiheutti hankaamista ja rutinaa, kun painuin kasaan siinä ajassa noin 5 cm. Mulla on se titaani jossain tuolla niin hyvässä tallessa, etten ole törmännyt siihen muutamaan vuoteen. Se on sitten se muinaisjäänne minusta :)

  Mun mielestä joulu päätyy loppiaiseen, se nuuttipukki menee multa yli. En aio shoppailla joulualesta mitään, siitä pitää huolen Kelan sairauspäivärahahakemusjono ainakin seuraavat 2kk, meillä päin nuo jonot on ihan järkyttävät.

  Haluan vielä toivottaa hyvää ja erityisesti parempaa ensi vuotta :)

  VastaaPoista