Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 2. marraskuuta 2009

Kukikas viikonloppu

Perjantaina sain viestin, että ensi-iltakukat saisi Sami käydä noutamassa kukkakaupasta...


...ja lauantain esityksessä sain näyttelijöiltä tämän kimpun. Menin ihan mykäksi, ja sitä ei usein tapahdu! Isoveli muuten totesi, että voisi katsoa näytelmän hyvin toisenkin kerran, ja se oli hyvä kehu se. :)

 

Ja muutakin muistoa jäi. Virsi veisataan kohtauksessa, jossa palataan Jalasjärven käräjiin 30.11.1939. Useimmat näytelmän kohtauksista nimittäin perustuvat todellisuuteen. Käsiohjelman kansi on lukiolaisten tekemä, sisällön ehdin suunnitella ja alustavasti taittaa ennen sairaslomaa, kun istuin sen lauantainkin töissä. Sijaiseni oli sitten kyllä ulkoasua vähän uudistanut. Lautasliinassa tietysti Wilholan kuva!

 


Eilen koetin olla ajattelematta, että Wilholassa alkaa 100-vuotisjuhla ja sen jälkeen kutsuvierasnäytäntö... Sen sijaan juhlimme Samin kanssa 4,5-vuotispäiväämme prinsessakakun voimin.

 

Nyt on sitten arki alkanut. Kahdeksan tunnin päivät yksin eivät ole häävejä, mutta pakkohan tässä on jaksaa. Oikein loman kannalta en tätä osaa ottaa - jos olisin lomalla, voisin tehdä mitä haluan, mutta nyt teen sen, mihin keppien kanssa pystyn. Onneksi meillä on aika kattava dvd-valikoima - aamulla jo valloitin Villin Lännen. Mutta kyllä, tämä on tylsää. Kunhan leikkaus olisi ohi, sitä tietäisi ainakin olevansa menossa parempaa kohti!

8 kommenttia:

 1. Varmaan tulee aika pitkäksi. Jospa voisit kerrankin ottaa levon kannalta! Ja kirjoittaahan aina voi, paitsi että istuminen ei taida olla hyväksi nyt.

  Minä vien huomenna mieheni sepelvaltimon varjoainekuvaukseen. Sekin vähän jännittää, vaikka kyseessä on jo kolmas kerta.

  VastaaPoista
 2. Obeesia, istunhan minä kaiket päivät, paitsi kun klenkkaan vessaan tai vaihdan huonetta muusta syystä. ;) Tässä onkin hankalaa se, etten ole "sairas" - jos on flunssassa, sitä vain tahtoo maata peiton alla ja nukkua. Mutta nyt olen täysin terve, paitsi etten pääse kunnolla kävelemään. Neulon tietysti koko ajan maanisesti ja surffaan netissä ja katson elokuvia, mutta minkä takia sekään ei ole niin hauskaa nyt kuin olisi "oikealla" lomalla?

  Onnea teidän matkaanne huomenna!!

  VastaaPoista
 3. Voi kurjaa, aika käy varmaan pitkäksi eikä oikein mitään "kunnon töitäkään" voi tehdä. Miten se kirjoittaminen tosiaan olisi? Minä ainakin odotan kiivaasti sitä lankakauppakirjaa. Mutta meinas jo unohtua: onnea vielä kerran oikein hurjasti, kukat ovat kauniita ja urakka tehty.

  VastaaPoista
 4. Ai niin, kiitos onnitteluista! :)

  VastaaPoista
 5. Villiviini, nyt on olo sellainen, ettei jaksa keskittyä mihinkään kovin kauaksi - siksi minä, vannoutunut neuletakintekijä, tikkuan nyt hirveällä innolla sukkia. :) Mutta katsotaan sitten, kun tässä pääsisi leikkaukseen ja saisi ruveta toipumaan...

  Palaga, kiitos!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kukkia olet saanut:) Ihanaa muistamista:) Olit mielessä...Toivotaan leikkauspäivän olevan mahdollisimman piaan.
  Tuo näytelmä on varmasti hyvä, tulisin katsomaan, mutta tuo harmillinen välimatka.

  Onnea sinulle ja Samille! Toivon monia monia onnellisia yhteisiä vuosia teille tulevaisuudessa!

  VastaaPoista
 7. All the best to you and Sami in the future! I hope the hospital will hurry, so that you get there soon!

  VastaaPoista