Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 6. lokakuuta 2009

Täällä ollaan...

Messut ja osastomme ovat onnellisesti takanapäin. Toivon mukaan edes jokunen uusi bloggaaja rohkaistuu kokeilemaan elämää Blogistaniassa!

Väsy on hirmuinen. Tänään uuvutti jo ajatus kampaajasta töiden jälkeen, mutta nyt olen kovasti tyytyväinen uuteen päähäni. Kehotin kampaajaa käyttämään pienimpiä rullia ja hän oli kauhuissaan, mutta sain hänet taivuteltua. Jo rullausvaiheessa kampaajakin totesi, että tulee hyvä... ;)

Olen ollut erittäin laiska muiden kuin messublogin suhteen viime aikoina. Muutamia postauksia olen lukenut, mutta kommentointikin on ollut surkeaa. Jospa tämä tästä nyt kuitenkin, kun elämä rauhoittuu. Jos sitä saisi ensi viikonloppuna olla ihan rauhassa!

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva kun ehdit kuitenkin blogittaa. Ihana asia, että messut onnistuivat. Jos Suomessa asuisin niin erittäin todennäköisesti olisin tullut piipahtamaan.
    Iloa ja valoa viikkoosi ja muista levätä viikonloppuna
    Heljä

    VastaaPoista
  2. Ihana kiharapää, mäkin haluun !

    VastaaPoista