Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Röntgenissä käyty

Jalan tarina jatkuu.

Yritin vielä aamupäivän kovasti olla sitä mieltä, että olen luulosairas jne, mutta lopulta annoin periksi ja soitin terveyskeskukseen. Lääkäriaika on illalla vasta klo 19.15, joten pyysin päästä röntgeniin ennen sitä. Sanoilla osteogenesis imperfecta on taianomainen kaiku, onnistui. ;)

Tulin juuri "kuvotuksesta". Röntgenhoitaja oli todella asiallinen. Kysyi, haluanko nähdä kuvat, ja tietysti halusin. Kun näin ne, ymmärsin, miksi hän halusi ne esitellä. Oikea ydinnaula on a) noussut ylös lonkkaan ja b) keskeltä poikki.

Kuten kyytimieheni Vaiskain kanssa totesimme, naula on 25 vuotta vanha, eikä mikään ole ikuista - mutta järkytyin silti. Minulla ei ole lääkärinkoulutusta, mutta 35 vuoden OI-kokemus, joten melkoisen varmasti tiedän että leikkaus on edessä.

Katsotaan nyt, mitä lääkäri illalla sanoo. Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne!

14 kommenttia:

 1. Voi Kaisa rakas! Nyt, lepäät, valmistaudut, etkä missään nimessä stressa työasioista. Ne hoituvat kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä minäkin! Nyt sinä itse olet tärkein, Kaisa!

   Poista
 2. Voimia sinulle Kaisa, ja Jumalan siunausta. Älä huolehdi töistä äläkä muusta, ei hiuskarvakaan jne. Hyvissä käsissä ollaan.

  VastaaPoista
 3. Voi, voi, Kaisa! Toivottavasti kaikki menee hyvin. Epäilen kyllä, että leikkaus siitä tulee, jos se naula on kerran poikki. Mutta saatpa uuden varaosan, joka on varmaan kestävämpää laatua, onhan tekniikka silläkin alalla edistynyt 25 vuoden aikana.

  VastaaPoista
 4. Voimia sinulle ja viisautta lääkärille! Sinulla on edessä varmaan leikkaus, mutta sitten olet taas entistä ehonpi. Nyt vain lepoa ja aikaa muuhun kuin työhön!

  VastaaPoista
 5. Tämä varmaan pisin päiväsi aikoihin kun odottelet lääkärikäyntiä. Olet ajatuksissani!
  Heljä

  VastaaPoista
 6. Voih, toivon kovasti voimia sulle! Kyllä kaikki menee hyvin.

  VastaaPoista
 7. Voi Kaisa! Rutistushali sinulle! Yhdyn edeltäjieni viisaisiin sanoihin ja rukoilen sinulle voimia ja siunausta tässä yllättävässä tilanteessa.

  VastaaPoista
 8. Voimia Kaisa! Olet selvinnyt nin monesta, että selviät kyllä tästäkin! Sun pitää olla piiitkän keskikäytävän kävelykunnossa ensi kesänä eli vaadi pikaista ja hyvää hoitoa sekä hyvää kuntoutusta! Olet ajatuksissa!

  VastaaPoista
 9. Voi surkeus, leikkaukset ei ole koskaan kivoja! Mutta saat varmasti naulan, joka ei vaeltele, eli elämästä on taas yksi haitta pois, eikö niin? Jaksamista, ja muista, asioilla on taipumus järjestyä!

  VastaaPoista
 10. Enkelin siipien havinaa naulalle, jalalle ja koko Kaisalle!

  VastaaPoista
 11. Voi ei, tsemppiä kovasti!

  VastaaPoista
 12. Toisilla sitä menee reisiluu katki, toisilla reisinaula.
  Toivottavasti saat uuden ja entistä ehomman naulan.
  Muista ottaa vanha naula muistoksi ja laita tauluksi seinälle.
  Näin renkaidenvaihtoaikaan voisi sanoa, että Kaisalla on talvinaulan vaihto. :=)

  VastaaPoista