Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 17. lokakuuta 2009

Rentoa lauantain viettoa

Tulimme juuri töistä. Klo 11 olimme Wilholassa, jossa Sami valokuvasi toistamiseen harjoituksen ja minä hoidin niitä hommia joita voi istuen tehdä - mm. käsiohjelma pyöri käsissä, ja autoin myös kuvaamalla omalta paikaltani joitakin kohtauksia.

Sitten pitsat mukaan ja kunnantalolle. Sami purki kamerasta ottamansa kuvat ja teki ensiraakkauksen, minä kävin läpi lehdistötiedotetta ja käsiohjelmaa. Ja sitten valittiin kuvia sekä käsiohjelmaan että mediaa varten tehdylle kuvasivulle (en tohdi vielä linkittää tähän, laitan sen sitten kun on julkinen).

Varttia vailla seitsemän soitin vartijalle, että emme ole ulos talosta seitsemään mennessä, joten jos häly tulee, se olen minä. Puoli kahdeksalta pääsimme lähtemään.

Joo, tiedän, pitäisi levätä ja kaikkea. Mutta kun nämä ovat niitä hommia, joita sijaiseni ei osaa tehdä yksinkertaisesti siitä syystä, ettei hän tunne näytelmää eikä pysty yhdistämään tapahtumia ja kuvia. Nyt on parempi olo, vähitellen voin alkaa rauhoittua ja alkaa ajatella syvällisempiä, kuten tulevaa leikkausta.

Lisään tähän joitakin videoita näytelmästä, kunhan tuupi hoitaa hommansa. Laatu on taattua Kaisan digikameraa, mutta jospa ne vähän houkuttelisivat teitä lähimaastossa majailevia ystäviä vaikka tekemään retken Jalasjärvelle esitysten aikaan. :)


Vuonna 1910 Jalasjärven kuntakokous äänesti kolme kertaa, jatketaanko kokousten pitämistä ns-talo Väinölässä, vai muutetaanko Wilholaan. Wilhola voitti joka kerta. :) 


Huom. kohtauksessa käytetään strobo-valoa, joten jos tuntuu pahalta katsoa, paina heti pausea!

Ignoratkaa toisen muiluttajan farkut! :D

2 kommenttia:

  1. Ihailen sinua,luovuuttasi, tarmoasi, voimiasi ja rohkeuttasi äärettömästi. "Löysin" sinut tänä syksynä ja olen itse saanut uutta potkua blogejasi lukemalla. Onnea sairaalareissulle ja enkeleitä matkaan!
    Lena

    VastaaPoista
  2. Eiks oo kaameeta ku ei enää kommentoimaan kerkeä, hätnäppää kerta viikkoon käydä tärkeimmät blogit lukemassa :( Hengessä mukana ollaan aina kuitenkin. Toivotaan, että lääkärihommat sujuu nyt noileesti että pääset taas kuntoutumaan, paikallaan sua ei taida saada pidettyä millään. Voimia vaan teille molemmille, ihanaa kun on oma rakas tukemassa tällaisissakin käänteissä elämässä.

    VastaaPoista