Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 20. lokakuuta 2009

Kaksi potilasta

on ollut tänään tässä huushollissa. Sami lähti aamulla töihin, mutta palasi jo yhdeksältä mahatautisena. Onneksi ei ole niin raju tauti kuin silloin muuttomme aikoihin, mutta potilas on nukkunut lähes koko päivän. Toi tullessaan kaupasta mustikkakeittoa, mutta silti olen iloinen, että olemme voineet tänä syksynä pakastaa oikeaakin mustikkaa.

Olin aamulla sairaalan "palvelusta" niin järkyttynyt, etten muistanut edes kiittää teitä kaikkia ihania, jotka olette kommentoineet viime postauksiin. Kiitos! Eiköhän tästä selvitä, tavalla tai toisella. Kun kantajina ovat iankaikkiset käsivarret ja ystävien käsivarret, niin kaikki muuttuu hyväksi.

Otamme illalla varuiksi mukaan sen sairaalakassin, jonka pakkasin jo viime viikolla. Nyt olen valmis lähtemään vaikka ambulanssilla ensiapuun, kunhan saisin hoitoa - eikös lain mukaan jokainen ensiapuun tuleva pidä hoitaa... ;D Olen myös ladannut kuunneltavaa MP3-soittimeen. LibriVox on valitettavasti vielä kovin anglosaksinen, suomenkielinen valikoima on suppea ja tylsä, joten valitsin kielikylvyn. Huomaa, että ihminen tavallaan taantuu ollessaan peloissaan ja huolissaan: minulla oli maipparilla jo valmiina Montgomeryn Rilla of Ingleside, ja nyt latasin sinne Alcottin Eight Cousins.

Raportoin illalla mitä tohtori sanoi, jos pääsen vielä kotiin. Mikäli mitään ei kuulu, voitte arvata, että menossa ollaan. Saa muistaa edelleen.

8 kommenttia:

 1. Kovasti onnea koitoksiin! Minulla on nuo mainitsemasi kirjat "oikeina" kirjoina, olisipa mainiota saada kuunnella ääniversioina. Tuommoiset lohduttavat ja viihdyttävät kun on peloissaan ja huolissaan. Pidän sulle peukkuja!

  VastaaPoista
 2. Librivox on loistava. Lempparini sieltä on "Maailman ympäri 80 päivässä" ranskaksi. Yksi lukijoista on ilmiselvästi amerikkalainen ja hänen äidinkielensä ei ole ranska - mutta niin hauska kuunnella.

  VastaaPoista
 3. Pidä puoles ja vaadi hoitoa! Se kannattaa, kokemusta on :)

  Kovasti tsemppiä täältä Lapualta toivottelevat Kaisaa pyhäkouluun aina välillä kaipaileva Mari ja Seija

  VastaaPoista
 4. Olet mielessäni tänä iltana! Siunausta, se kantaa kyllä.

  VastaaPoista
 5. No enpäs arvannut mitä siellä on tapahtunut, kun päivällä sulle sitä s-postia lähettelin. Joku kohtalo varmaan ohjaili, että tulisin lukeneeksi tapahtumat.
  Onnea nyt tästä eteenpäin, että kaikki menisi hyvin. Hengessä mukana olen minä.

  VastaaPoista
 6. Täälläkin sekä jännitetään puolestasi että tsempataan - melkeimpä toivon että pakatulle laukulle tulee käyttöä, jotta pääset mahdollisimman pian kuntoon! Ja Samille paramenista myös!

  VastaaPoista
 7. Mukava on kirjoituksiasi lukea, mutta nyt toivon, että et pariin päivään kirjoittelis, vaan makoilisit sairaalan sängyssä.
  Sami joutuu selviytymään mahataudistaan ilman apuasi, mutta etteköhän siitäkin selviä.

  VastaaPoista