Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 19. syyskuuta 2009

Yhä kukkii

Olen ehdottomasti kevät- ja kesäihminen, inhoan syksyä ja talvea (joulua lukuunottamatta) jo yksistään liukastumisriskinkin vuoksi.

"Vanhemmiten" olen kuitenkin alkanut pitää myös syksystä. Osasyynä lienee se, että reissuelämä on päättynyt: en enää lähde viikonlopuksi työpaikkakunnalta kotiin, eikä meidän tarvitse Samin kanssa resuta edestakaisin. Loman loppuminen ei siis enää merkitse reissaamisen alkamista. On yksi koti ja siellä rauha.

Mutta on se kesä silti ihana. Onneksi se kukkii yhä äidin ja isän (eli minun entisellä) parvekkeella. Terveisiä siis Lapualta.

2 kommenttia:

 1. Kaunista! Aivan upea kukkaloisto.
  Vielä 10 vuoden jälkeenkin täällä ilahdun kun huomaan pihalla ruusun nupussa ja tiedän, että se voi kukkia vielä marraskuussakin. Talviorvokit kestävät läpi talven, mutta usein kyllä itse laitan kanervia kylmimmäksi ajaksi.
  Rauhaisaa sunnuntaita!
  Heljä

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunista, syksyhän on hienoa aikaa, ja sitten saa sytyttää joulun valoja..

  VastaaPoista