Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 12. elokuuta 2009

Vauhtia!

Näin tapaa T kiljaista ohittaessaan toimistoani matkalla päiväkahville. :)

Tänään olen hiki hatussa pyöritellyt Aukusti-markkinoille tulevaa Wilholan 100-vuotistapahtumien ja nuorten tapahtumien esitettä sekä muokattua Wilholan 100-vuotisnäytelmää. Ehdin sentään saada jälkimmäisen jakokuntoon (illalla on taas harkat), edellistä jatketaan huomenna.

Tänä iltana siis kuoroharjoitus, lauantaina olen (ilmeisesti ainoana päivystäjänä) markkinoilla kunnan pöydässä myymässä Wilholan juhlakirjaa ja jakamassa kyseistä esitettä, sunnuntaina Friikoolin esitys. Puhuimme Samin kanssa, että kun ei Aukustissa ketään meitä ehdottomasti kiinnostavaa esiintyjää ole, ollaan edes illat kotona. No, tänään kolahti sähköpostiin JAKKin kutsu paikalle VIP-vieraana. Heh. Arvatkaa malttaako tämän jälkeen jäädä kotiin! :)

Jos sitä sitten vaikka jouluna ehtisi toipua... :)

Edit klo 19.30: En sitten odottanut jouluun. Kun äiti soitti ja huomasin, etten tahtonut jaksaa istua ja puhua puhelimessa, totesin, että turha on yrittää laulaakaan. Sorry vain, Vaiskai! Olen ollut vaakatasossa ja aion jatkaa. Ja nautin sydämestäni siitä, että nyt minulla on siis tiedossa vapaa sunnuntai - ensimmäinen ihan oikea, ohjelmaton vapaapäivä kahteen viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Samoja fiiliksiä. Tulin kotiin vesisateessa polkien vaille kuusi, söin, luin blogit, kävin sohvalle katsomaan boxilta ohjelmaa - nukahdin. Heräsin vähän vaille yhdeksän. Viikonloppuna en aio tehdä mitään järkevää! Ja huomenna on onneksi lääkäri iltapäivällä ja sen jälkeen EN mene takaisin koululle.

    VastaaPoista
  2. Suotta multa anteeksi pyytelet. Jokahinen teköö, niinku itte parahaksi näköö. Minä näin parahaksi mennä laulamahan. Hyvä oli, ku menin. Kopvasti oli rivit keväästä harvennu. Mutta yllättävän helposti muistui stemmat miälehen.

    VastaaPoista