Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 11. elokuuta 2009

Tööt

Olin juuri 3,5 h Wilholan 100-vuotisnäytelmän ensimmäisessä "varsinaisessa" lukuharjoituksessa - sunnuntaina teksti oli jo luettu läpi, mutta väkeä oli vielä puuttunut kovasti. Nyt näyttää siltä, että saadaan esitys sittenkin kasaan jalasjärveläisvoimin. Hienoa!!

Tekstiä pitää vielä muokata - se on elänyt kevään aikana niin, että vasta nyt tajusin väliajan olevan hassussa kohtaa. Sääli, sillä joudun tod näk luopumaan hienosta ideastani kehittää kohtaus myös väliajalle. No, katsotaan. Nyt on liian väsy ajatella mitään.

Huomenna pitäisi jaksaa taas Friikoolin messun harjoituksiin, esitys sunnuntaina. Arvatkaa onko kova kiusaus jättää koko homma väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti