Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 7. elokuuta 2009

Taas perjantai

Huh huh, toinen työviikko takana. Jotenkin ns. tihkaasoo. Johtuneeko tästä kuumuudesta - olen kai tulossa vanhaksi, kun olen alkanut kärsiä liiallisesta (?) helteestä, vaikka nuorempana siitä nautin.

Tänään vähän ennen kotiinlähtöä vettä tuli kuin aisaa. Kaupassa ollessamme oli aurinko alkanut paistaa ja sää kuin kasvihuoneessa. Mätäkuu, tosiaan!

Nukkekoti on vienyt vapaa-ajan melko tarkasti tällä viikolla. Uskomatonta, miten siihen jää koukkuun! On niin hauska ideoida, mistä ja miten voisi näprätä jotakin tarpeellista - aikomus on yrittää tehdä vesisankoa ja pesukoolia tuikun peltikupista.

Mutta viikonloppuna poimitaan viinimarjoja ja festaroidaan. Aurinkoa teillekin!

5 kommenttia:

 1. kuoharipullon korkin metallikehikosta saa punomalla kiva pyykkikorin :D

  lähetys on postiin eilen alitettu joten toivon mukaan on maanantaina perillä

  VastaaPoista
 2. Hyvää viikonloppua.
  Tervetuloa blogiini vierailulle

  VastaaPoista
 3. Ai pohojanmaalla on satanu? Täällä on ollu aika kuumaa ja aurinkoista. Huomiseksi on luvattu sadetta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tsemppaamisesta. JOS jotain äärest hyvää tahtoo uudesta työpaikasta hetpaikalla keksiä, niin talo on kuulemma vähän aikaa sitten tehdyssä remontissa ilmastoitu, joten tulkoon helle taikka pakkassää niin niistä ei pitäisi murhetta aiheutua. Kaipa tämä tästä, onhan näitä muutoksia tässä parin viime vuoden aikana ollut useampia ja kaikkeen näköjään tottuu.

  VastaaPoista