Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 10. elokuuta 2009

Sähläystä ja lumpeenkukk... eiku uimista

Totesimme tänään työkaverin kanssa, että vanhan pitäisi pysyä kotona ja nukkua omassa sängyssään 8 tunnin öitä. Toipuminen vähäisestäkin hurvittelusta vie liikaa aikaa...

Huomasin asian erityisesti, kun pari Aukusti-ihmistä tuli pyytämään, että tulostaisin tikulta materiaalia (olisivat tulostaneet kyllä itse, mutta heillä on vain mustavalkotulostin, eikä talossa ollut vapaana konetta, jolta olisi päässyt väritulostimelle).

Pääsin taas loistamaan. Ensin tulostuskomento meni vahingossa monistamon isolle koneelle, jolla olin tehnyt juuri 20 kpl Wilholan 100-vuotisnäytelmän käsikirjoitusta - kone teki 20 x jokaista tiedostoa mustavalkoisena. Sitten laitoin tulostuksen omalle värilaserilleni - joka teki 20 kpl värillistä yhtä sivua ja sekosi tapansa mukaan, kun yritin keskeyttää tulostuksen. Sitten laitoin tulostuksen monistamon värikoneelle muistamatta, että se tahtoo pitää mustavalkoa oletuksena... tuli taas mustavalkoisia, mutta onneksi ei 20-kertaisesti tällä kertaa. Neljäs kerta toden sanoi, sain tulostettua yhdet kappaleet värillisinä ja otettua niistä
vielä kopiotkin. Nyt kysymys vain kuuluu: mitähän ne musta ajatteli?? :D :D

Mutta tänään avautui uimahalli, ja suoraan töistä - kotona käväistiin maitolasillisen verran - kipitimme alakertaan. Sami ui, minä vesijuoksin puoli tuntia. Jos se tästä taas lähtisi.
Ohjatut ryhmätkään eivät ala vielä kuukauteen, joten ehdimme päästä toivottavasti vauhtiin (halliin ei nim. mahdu juuri muita silloin, kun jokin ryhmä on siellä). Tällä hetkellä
hartioissa tuntuu ai-ai-kovasti. :)

Laitoin tuonne nappien joukkoon nukkekotinapin, joka vie suoraan Kerällä-blogini Nukkekoti-kategoriaan. Sieltä pääsee seuraamaan, miten tupa kehittyy. Tänään tuli taas postia, joten kuvia tulossa... :)

7 kommenttia:

 1. heh toi tulostus on välillä mystistä, meillä kävi hassu juttu tässä kesällä. Yks mies pyysi tulostamaan vauvansa kuvan kakun viereen kun toi meille lapsensa synnyttyä, tulostin ja tulostin eikä millään tule kopiohuoneen isoon tulostimeen värillistä versiota. Kävin sittn peruuttamassa tulostukset ja tulostin eri koneelle. Jonkun ajan kuluttua yks mies tulee näyttämään alkuperäistä virallista paperia jolla oli kiire ja joka oli ainoa kpl, paperin allekirjoittaja oli ulkomailla. Siinä virallisessa paperissa tekstin joukossa komeili poikavauvan kuva, ihmetteli meille kahvihuoneessa olijoille että miten tää on mahdollista. Totesin vaan että mites sä sen tuohon sait, oli pölvästi mennyt ohisyöttöön tunkemaan alkuperäisen..pöh..no siitä jäi ikimuistoinen asiakirja.

  VastaaPoista
 2. Vesijuoksua on tarkoitus minunkin kokeilla kunhan tuo uimahallin (jossa en ole kertaakaan käynyt vaikka olen kunnassa 10 vuotta asunut) julmetun iso remontti (=uudelleen rakentaminen) valmistuu joskus syksyllä.

  VastaaPoista
 3. Hei mullakin on Kaisa liikkeelle -projekti menossa! Viimeisellä työviikolla ennen kesälomaa aloitin, ja vieläKIN se on käynnissä, siis jo viides viikko menossa. Kolme kertaa viikossa juoksulenkki! Monta vuotta menikin sohvalla maatessa.

  VastaaPoista
 4. Katso arabia.kokoelma.fi
  Sieltä voit löytää astiastollesi nimen ja suunnittelijan sekä iän.
  terveisin Tuula

  VastaaPoista
 5. Hih. Itselle meinasi tulla kalliiksi kun valokuvaamossa tekniikan ihmelapsi päätti itse ihan tilata kuvat päätteeltä. 52 A4 kokoista värikuvaa ei ollut ihan halpa lysti, vaikka sainkin huiman alennuksen. Ihan normaalikokoisia piti tikulta ottaa...
  Vieraat testasivat meidän vesipuiston ja uimahallin ja kuulemma ihan ok mennä. Kun vain...

  VastaaPoista
 6. Voi että noita tulostimia! Meillä töissä yksi tulostin on suht luotettava, toinen antaa tulostuksen silloin kun sattuu huvittamaan: heti, tunnin päästä tai vasta illalla (jee, aamulla voi noutaa edellispäivän tulostukset)ja kolmas ei yleensä toimi.

  Työt alkavat huomenna. Saa nähdä kuinka tihkaasoo. :D Mutta Alajoki oli viime viikolla kaunis viljantuoksuineen, auringonlaskuineen ja kuutamoineen...

  Terveisin, EL

  VastaaPoista
 7. joo, koneen nollaaminen tärkeetä :)

  VastaaPoista