Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 17. elokuuta 2009

Maanantai

Oli se sittenkin ilkivaltaa.

Sami ja isänsä vaihtoivat eilen fiestaan uuden renkaan ja totesivat, että kummastakin eturenkaasta oli pihistetty venttiilinkorkki. Kuskinpuoleinen rengas oli tyhjennetty kokonaan, pelkääjän puoleltakin hommaa oli aloitettu mutta se oli jäänyt kesken. Tyhjän renkaan vanne on tietysti nyt mutkalla - onneksi uusien kesärenkaiden ostaminen olisi joka tapauksessa ajankohtaista.

Toivottavasti jollakin on nyt hyvä mieli siitä, että sai tehdä toiselle pahan mielen. Sairautta on näköjään monenlaista. Rikosilmoituksen tein - eihän niitä sankareita kiinni saada, mutta näkyy edes tilastoissa.

Tänään oli vähän sellainen "elämää Aukustin jälkeen" -fiilis töissä, kun yhtäkkiä edessä oli hommia jotka olin työntänyt Aukustin alta pois. Uimassakin kävimme, tällä kertaa en päässyt antamaan suvaitsevaisuuskasvatusta... :)

Ihana viikko alussa: ei mitään pakollisia menoja!

4 kommenttia:

 1. Keljua tuo ilkivalta. Renkaiden lisäksi täytyy nyt vissiin ostaa yksi vannekin sen vääntyneen tilalle.
  Jospa joku olisi kuitenkin ne pahantekijät nähneet, kannattaa sitä vähän kuulutella kylillä.

  Siunattua työviikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 2. No olipa tylsä juttu. Jos valvontakameroista kuitenkin löytyisi jotain.
  Viikko ilman pakollisia menoja kuulostaa aivan ihanalta. Luin mielenkiinnolla myös tuosta Aukustista, ihan uusi asia meikäläiselle.

  VastaaPoista
 3. Nelmi, taas tuli todistetuksi se, että ennen autolla lähtöä pitäisi aina kiertää se ympäri ja katsoa renkaat... :) Kakarat eivät ilmeisesti olleet ajatelleet, etten huomaisi asiaa ja tulisi oikeasti vahinkoa.

  RouvaHoo, meillä ei ole kameroita eikä näköjään tällä hetkellä edes palavaa pihavaloa! :( Joten ainokainen auto suojaisella sisäpihalla on ollut erinomainen saalis...

  VastaaPoista
 4. Todella harmillinen juttu, vaan toivotaan tekijöiden omantunnon kolkuttavan opiksi ja ojennukseksi.

  Luin useamman päivityksen ja kuulosti hienolta, että sinua arvostetaan kotikunnassasi. Toivottavasti todella pidetään myös kiinni!

  VastaaPoista