Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 24. elokuuta 2009

Ihiroollansa hikuaa...

...tai ainakin kävellessä. Piipahdin töiden jälkeen asioilla (jos syysnilkkurit maksavat 22,90 € ja niihin saadaan sillä rahalla kuminen pohja, niin eivätkö ne voisi maksaa 25 €, jotta kantalappu ei olisi muovia eikä OI-ihmisen tarvitsisi kierrättää kaikkia uusia kenkiään suutarin kautta?) ja kuuma tuli.

Lämmin oli myös eilen, kun olimme liikenteessä. Ensin ajelimme Jalasjärven museolle kansainvälisen taidenäyttelyn avajaisiin (avoinna perjantaihin, suosittelen lämpimästi!). Sitten jatkettiin Seinäjoelle shoppaamaan ja syömään hyvin.

Museon päärakennuksen Raholammin edustalla on upea kukkapenkki.


Rakennuksiahan alueella on tolkuttomasti. Itse näyttely oli Köykkä-Ventelän tuvassa, jonka toisessa päässä on kauppamuseo konttoreineen. Koska en tohdi tähän laittaa varsinaisten taideteosten kuvia (vaikka sainkin luvan kuvata), nauttikaa entisajan kauppamiljööstä!
Tänään sain muuten ihan mielettömän paketin, arpavoiton Villiviiniltä. Siitä yritän kirjoittaa lisää juttua Kerälle, ennen kuin kipitän Wilholaan ohjaajan pyynnöstä mukaan harjoituksiin.

Ja ehdinhän juuri ja juuri kirjoittaa, vaikka puhelinkin soi... :) Äiti ja isä olivat retkeilleet kotikotona ja Naisteen pelloilla isonveljen toimiessa saföörinä. Ottaen huomioon isän sairastaman Parkinsonin taudin tämä oli jättimäinen edistysaskel ja ilahdutti valtavasti!

1 kommentti:

  1. Kivan näköinen paikka, kengät oli parempia ennen, mut taisipa mennä viikkopalkka niihin..

    VastaaPoista