Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 6. elokuuta 2009

Harrastus joka vie mukanaan

Eilen istuin päiväkahvilla samassa pöydässä Vaiskain, T:n ja teknisen johtajamme kanssa. Rupattelimme siinä niitä näitä ja mainitsin Vaiskaille ja T:lle, että "mä eilen illalla tapetoin ja laitoin lattiat". Samassa huomasin, että teknisen johtajan silmät olivat putoamaisillaan päästä ja ymmärsin jatkaa "...siis nukkekodissa".

Tänään samoin kahvitunnilla Vaiskai kaikessa viattomuudessa kysymään tekniseltä johtajalta, että kun Kaisa haluaisi laittaa ikkunoihin puuristikot, niin miten ne saisi hyvin? Saimme opastusta puukeskukseen, eikä edes mainintani jäätelöpuikkojen kätevyydestä herättänyt epäilyjä. Lopulta Vaiskai totesi, että puhumme siis edelleen nukkekodista...

Aina vain lisää nukkekotijuttuja löytyy siis Kerältä.

1 kommentti:

  1. Täällä on kans oltu tosi idearikkaita, katopa kuvia http://www.pihkarinne.suntuubi.com/?cat=27

    VastaaPoista