Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Rantaelämää

Talviturkki lähti eilen, ja rannalla on eletty tämäkin päivä. Välillä käytiin kotona syömässä ja torkkumassa ja palattiin taas, matkaa kun ei ole kuin joitakin satoja metrejä.

Minulle paratiisin esiaste on maata lämmössä ja lukea - ja kun tulee liian kuuma, mennään veteen. Tänään onnistuimme uimaan molemmilla kerroilla niin, että porukkaa oli vähemmän - Sami kävi siinä välissäkin vedessä, mutta pakeni pärskiviä lapsukaisia.

Huomenna vielä pitäisi olla hellepäivä, sitten viilenee. Rannalle ei huomenna ehditä, mikä voi olla hyväkin, ettei iho ärsyynny liikaa. Viileämmät ja sateisemmat päivät ovat välillä ihan kivoja, silloin voi puuhailla sisällä, ja eikö tätä lämpöäkin vielä heinäkuun aikana saada.

Ai niin, ei elämä ole pelkkää juhlaa, se on myös ruusuilla tanssimista: aamulla vietin tunnin hammashoitajan ja hammaskivenpoistorapsuttimen seurassa. Ensimmäisen kerran minulle tarjottiin puudutusta! Pintapuudutusta alaikeniin otinkin, mutta kuten arvaatte, kärsin sen rapsutuksen mieluummin kuin "oikean" puudutuksen vaatiman piikin...

Muoks klo 20: ihastuttavasti muutaman tunnin viiveellä olen todennut, että käräytin sekä käsivarteni että sääreni ja reiteni TAKAOSAT - olen aika lahjakas, kun yleensähän ei sääriin tahdo väri edes tarttua... Onneksi huomenna on hyvä "syy" olla pois auringosta.

4 kommenttia:

 1. Sinun lomasi alkoi hyvään aikaan, kun näitä ihania päiviä on vielä riittänyt! Tosin uhkaavasti nuo ennustajat väittävät sään viilenevän, mutta jospa niitä sitten tulisi vielä lisää jossain vaiheessa. Suloista loman jatkoa teille! :)

  VastaaPoista
 2. Hammaskivenpoisto tuntuu välillä vihlaisuina varpaiden päissä asti, muttta puudutuspiikkin on pahempi! Viimeksi paikattaessa ei lekuri suostunut tekemään mitään ilman piikkiä ja pakko oli suostua ottamaan. Kuulemma piikin vaikutus häviää parissa tunnissa... Ja pihlajanmarjat! Puolivuorokautta ihan tunnoton.

  VastaaPoista
 3. Kaisa, nyt voisin miltei olla kateellinen, itsekin nautin auringosta ja lämmöstä - ja olen vielä tämän viikon töissä. Juuri katsoin että kun loma alkaa, luvataan meille lauantaiksi vesisadetta, sitten kuivaa mutta lämpötila tippuu samalla alle 15 asteen. Koetan tässä kuitenkin rauhoitella itseäni ja ajatella että henkeä tuo vaan vetää, keli, että jaksaa sitten seuraavalla viikolla pitää kunnon kelejä! Ihanaa kuitenkin että olet päässyt lämmöstä nauttimaan, toivottavasti et kuitenkaan pahoin polttanut itseäsi...

  VastaaPoista
 4. Toinen asia, mitä ihmettelen sinkku-stereotypiassa, on se, että meidän oletetaan automaattisesti olevan aina "haku päällä". Kivahan se olisi jos olisi se oma olkapään tuki, mutta jos ei satu tulemaan vastaan, niin ei maailma siihen kaadu ;)

  VastaaPoista