Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 31. heinäkuuta 2009

Käännös oikeaan?

Tänään ruokatunnilla kävimme hakemassa torilta muutaman litran mustikoita. Enemmistö meni pakkaseen, mutta äsken maisteltiin marjoja puuron päällä. (Tähän olisi tullut kuva mustikkapuurosta, ellei joku olisi säheltänyt kameransa kanssa... :p)Varsin terveellinen perjantain iltapala siis. Koetammekin kaikin keinoin kääntää elämänkelkkaamme vähän järkevämpään suuntaan. Emme laihduta - minähän olen laihduttanut 35-vuotisen elämäni aikana ensin 15 kg ja lihonut sen korkojen kera, sitten 20 kg ja lihonut sen korkojen kera - mutta yritämme syödä järkevästi ja terveellisesti. Kunhan uimahalli aukeaa, kaivetaan juoksuvyöt esille. Hain myös apteekista omegaa ja vitamiineja. Jospa sitä ei ensi talvena enää olisi niin väsynyt...

Mihinkään pistelaskuun en siis enää rupea, sillä se tekee elämästä ahdistavan ja saa pelkäämään sosiaalisia tilanteita. Kokemusta totisesti on - ei se 42 kg ole sentään sen arvoista! Niin että kyllä meillä mustikoita käytettiin tänään myös tähän. Joskin se menee pakkaseen kunhan jäähtyy. ;)

Iloista viikonloppua - sade antaa hyvän syyn olla sisällä ja rentoutua!

3 kommenttia:

 1. Oikein sinä tuumaat. Ei laihdutuskuuri ole mikään oikea konsti. Jo sana kuuri antaa kuvan jostakin tietystä ajasta, jolla ollaan vrt. antibioottikuuri.
  Laihduttaa voi ja laihtuminen onkin mahdollista pysyvillä elämänmuutoksilla ja jatkuvilla valinnoilla. Mikään tiukkapipo ei silti tarvitse olla. Kyllä se kermakakkukin hyvää välillä on, kunhan ei tavaksi tule. Näin minä ainakin olen tykönäni tuumaillut.
  Siunattua viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Luin ihan muutama päivä sitten jostain (mistä lie...) kun joku ihan asiantuntija kirjoitti, että paras tapa saada painoa pois on syödä sitä mistä tykkää. Syö vain kohtuukokoisia annoksia. Jos alkaa johonkin ruokavalioon, johon sisältyy inhokkeja tai joka kieltää omat mieliruuat, alkavat ne herkut houkutella kahta kauheammin ja kuinkas käykään! Minä uskon ko. asiantuntijaa, katsotaan sovinko lumien sataessa niihin farkkuihin, jotka nyt ovat numeroa paria liian pienet...

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä pyrinnöillenne, Kaisa. Itse pudotan nyt niitä kiloja, joita kertyi, kun tuli liikuntaan stoppi.

  VastaaPoista