Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 3. heinäkuuta 2009

Juhlien ensimmäisenä iltana

Olen jo palautunut aattoseuroista. Jätin konsertit ja yöveisuut väliin, vaikka vähän haikealta tuntuikin. Piti kuitenkin jaksaa ajaa kotiin ja kerätä voimia huomiselle.

Muutaman kuvan nappasin juhlakentästä ennen kuin kipitin mediatoimistoon tietokoneen ääreen. Onneksi siellä oli körttiradio auki ja kuulimme puheet - ja mitä ei kuullut, sen sai lukea netistä sitä mukaa kuin puheet julkistuivat."Körttipuku on nykyään mediatapaus", sanottiin käsiini osuneessa Körttisanastossa. Nyt ilma on alkanut jäähtyä niin, että puku voi tuntua hyvinkin ihanan lämpimältä yllä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti