Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 2. heinäkuuta 2009

Huomenna juhlille

Talkoopaita oli uutta. Kiitos! :) Kotisivut www.seinajoenherattajajuhlat.fi, tietoa Körttiradiosta (sen pitäisi toimia huomisesta alkaen myös netissä).

Muoks. Nyt oli nettiradiolinkki ilmestynyt, sen saa avattua tästä mutta ohjelma alkaa vasta aattoseuroista klo 18. Vaatii ilmeisesti Javan. "Tavallisessa" radiossa ohjelma alkaa 15.45.


Ja jos ihmettelet, mistä on kysymys, kurkkaa tänne!

4 kommenttia:

 1. Kiitos körttiradiolinkistä! Toivottavasti saan netin kautta kuulumaan täälläkin. En pääse nyt livenä mukaan.

  VastaaPoista
 2. Täältä minäkin kuuntelen kotosalta tällä kertaa. Toivottavasti teillä on hyvät juhlat.

  VastaaPoista
 3. Olet sinä todella ahkera ihminen!!! Mukavaa juhlaa!!

  VastaaPoista
 4. Heippa!
  Minä olin Jalasjärvellä ja Seinäjoella käymässä torstai-perjantaina. Nyt oikein harmittaa kun en aiemmin huomannut sinulle sitä vinkata, ois ollut mukava nähdä silmästä silmään :)

  VastaaPoista