Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

"Palaan vähitellen"

Isoveli harrastaa kulttuurianekdootteja, joten tekin joudutte kestämään niitä - ylläoleva siis Sibeliukselta. :)

Vaalien jälkeinen elämä on ollut rankempaa kuin kuvittelin. En ole enää nuori enkä toivu neljän viikon rääkistä yhdessä yössä! Maanantai oli kauhea, eilinen vähän parempi. Kumma juttu, että lopullinen uupumus romahti niskaan tosiaan vasta vaalien jälkeen!

Tältä näytti huoneeni kännykuvassa vielä sunnuntai-iltana, maanantain aikana löysin sentään paperikasan alta pöydän.

On ollut omituista, kun on saanut tehdä omia töitään. Varsinkin viimeisen viikon aikana en enää edes avannut sähköposteja, jotka eivät lähettäjästä ja/tai otsikosta päätellen liittyneet vaaleihin, joten nyt olen purkanut niitä suorastaan nauttien. Ihanaa pyöritellä lehti-ilmoituksia PhotoShopissa ja kirjoittaa tiedotteita - tehdä jotakin, jonka osaa, ja jota tehdessä ei tarvitse koko ajan pelätä kuollakseen!

Univelka on silti siis yhä hirmuinen, mutta jos se tästä jouluun mennessä. :) Edes mökistä en ole jaksanut nyt innostua niin paljon kuin vielä lauantaina. Lapualla odottaa pienimuotoinen (?) muuttokuorma, jossa on mökillä tarvittavia huonekaluja kotikotoa ja helluntaiseurakunnan erinomaiselta kirpparilta (isoveli kävi mittaamassa siellä olevat hyllyt ja laittoi meille tiedot ja haki sitten traktorilla haluamamme), ne kun saamme tänne niin alkaa mökillä viihtyä.

Lämpöinen kiitos teille kaikille onnitteluista ja myötätunnosta! Ei tämä elämä nyt ihan työtä ja tuskaa ole ollutkaan. Sunnuntain synttärinä sain Samin vanhemmilta nämä......ja maanantaina keskusvaalilautakunnan puheenjohtajalta tämän:


Kertokaapa te viisaammat, mitä kukkia nämä ovat??

12 kommenttia:

 1. Hei, sun pöydälläs on näppis näkyvissä ja vain matalia pinoja! Eli vien voiton - yritin tänään aloitella siivoamista, jatkan huomenna ja loput elokuussa. En nimittäin pääse viemään mappipinoja luokkaan, koska siellä on kaikki pulpetit työnnetty takaseinän kaappeja vasten musiikkileirin majoitusta varten.

  Voisko tuo kukka olla jonkin sortin asteri?

  VastaaPoista
 2. Eiköhän tuo ole Krysanteemi, ovat aikas mahtavan näköisiä.

  VastaaPoista
 3. Jos ylemmässä kuvassa lehdet ovat kukkien omat, lienee kyseessä daalia. Molemmat kukat ovat sellaisia, että lehtiä näkemättä on vaikea sanoa, onko kyseessä krysanteemi vai daalia. Niin ja onnea!

  VastaaPoista
 4. Joo-o, minähän olen varsinainen hortonoomi ja tiedän kaiken kukista ja kasveista (todisteena; eräs tuntematon nainen kysyi kirjakaupan kirjatiskillä MINULTA, "tiedätkö mitään kirsikoista?")
  Tällä asiantuntemuksella voin kertoa sinulle Kaisa, että kyseessä eivät ole ruusut eivätkä tulppaanit.
  Kauniita kukkia!
  Huomenissa on jo torstai ja tulevalla
  viikolla juhannus. Etiäppäin mennään.
  Terveisin Tuula
  Ps. vastasin kirsikkakysymykseen:"joo, ne on punasia".

  VastaaPoista
 5. Ne ovat krysanteemeja.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut syntymäpäivän ja vaaleista selviytymisen johdosta! Hauskaa, kun on sattunut samanlaiset kukat. :)

  VastaaPoista
 7. minä paraskin hortonomi tiedän ettei noi ole herneitä, porkkanoita tai daalioita, niitä on mun parvekkeella, ja kauniita ovat nekin. Mutta niin ovat kyllä nuo sinunkin saamasi kukat!

  Onnea näin jälkikäteen :)

  VastaaPoista
 8. Ensiksi onnittelut ja toiseksi palautumista vaalien jälkeiseen elämään.
  Tulin oikeastaan kysymään, kun tiedät noista Lapuan asioista, että tiedätkö saako jostain ostaa kirjaa Minun Hellanmaani. Sen on tehnyt Hellanmaan kyläkirjatoimikunta, mutta en julkaisun nettiversiosta löytänyt mitään tilauspaikkaa. Liekö enää paperiversiota saatavanakaan.

  VastaaPoista
 9. Anitta, otapa yhteyttä kulttuurikeskus Vanhan Paukun infopisteeseen (puh. 06 438 4582 tai info@lapua.fi), siellä on muistaakseni ollut kirjaa myynnissä ja jos ei ole, niin tietävät ainakin neuvoa eteenpäin!

  VastaaPoista
 10. Hei! Sattumalta löysin sivusi kun surffailin netissä. Ostin samanlaisen punavalkoisen kukan tyttärelle kun valmistui amiksesta. Sen nimi oli muistaakseni Anastasia. Joku uus juttu. t.Anneli Kurikasta :)

  VastaaPoista