Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 15. kesäkuuta 2009

Tunnelmia leudosta talvisäästä

Näin jälkikäteen ajateltuna vaalit ovat erinomainen asia. Ne nimittäin työllistivät sihteeriparkaa niin, että minulla oli vaali-iltana leimauslaitteessa ylitunteja sisällä rajapintaan asti ja lisäksi yli kolme päivää päälle. Tahtoo sanoa, että saan jatkettua lomaani ja lisäksi liu'uttua työaikaani nyt lyhyemmiksi. Eilen oli muuten ensimmäinen päivä vaalien jälkeen, jolloin en tarvinnut päiväunia - ehkä elämä voittaa sittenkin jo ennen juhannusta!

Suurkiitos kivoista kommenteista edelliseen postaukseen! Kyllähän kyse siitä on, minkä arvasitte. Perusasiat, eli kirkko ja pappi on varattu. Siihenhän sen hössötyksen voisi lopettaakin, kaikki muu on ylimääräistä, kuten hääsivustoilla hyvin järkevästi huomautetaan! :) (Vaiskaille tiedoksi, että saa ruveta harjoittamaan äänijänteitään. Ja eikö se sovi hyvin, että se on Kiteen taistelun muistopäivä ja tod näk Lapuan päivän aatto?? :D)

No, emme me ihan siihen lopeta, mutta emme myöskään aio hurahtaa amerikkalaistyyliseen überhysterisointiin. Tosin nauran häälehtien jutuille enää hyvin varovasti, sillä mistä sen tietää, millainen hörhö minustakin tämän vuoden aikana vielä tulee... Tunsin itseni vähän noloksi soittaessani Lapuan kirkkoherranvirastoon ja varatessani kirkkoa vuoden päähän, mutta kappas, sille päivälle oli jo yksi varaus - niitä otetaan käsittääkseni kolme per lauantai, jotta papit ehtivät aamupäiväst mahdollisiin hautajaisiin. Jos tilanne on tämä Etelä-Pohjanmaalla, niin mikä se mahtaa olla Etelä-Suomessa!

Miehen valintaa huomattavasti vaikeampaa oli muuten valita kaaso monista hyvistä ystävistä. Valinnan kohde osoitti kuitenkin olevansa jalat maassa, kuten uskalsin toivoakin.

"Siinä vaiheessa, jos sä rupeat siirtelemään juhlapaikalla pöytiä pönkkähame päällä, mä syötän sut niin täyteen aspiriinia ettet pääse liikkeelle."

"Ei niitä pöytiä enää pönkkähame päällä siirretä, eikö ne siirretä edellisenä päivänä!"

"Kyllä mä sun tunnen, rupeat kumminkin parantelemaan siellä jotakin..."

Ja ei, en aio perustaa hääblogia.

10 kommenttia:

 1. Jaa, jaa, vuosi on pitkä aika ja ehdit vielä haluta vaikka mitä hörhellyksiä. - Kiva että alat toipua eurohuumasta.

  VastaaPoista
 2. Voi, IHANAA!!!!!!! Kyllä tätä uutista on odotettu vähintään yhtä innolla kuin Bettyn uusia lukuja :)
  Onneksi on edes _jotain_ romantiikkaa nyt luvassa kun Betty on sivussa...tauolla? :)

  Onnea onnea onnea vaan, ja muista kertoa kaikki ihanat ja romanttiset käänteet häiden järjestelyistä ja valmisteluista!

  VastaaPoista
 3. No mutta eteläpohjalainen hääblogi se vasta oliskin. Vai olisko se liian köppäästä?

  LP

  VastaaPoista
 4. Jännittävää häävalmisteluvuotta! Omasta mielestäni se oli yhtä ikimuistoista aikaa kuin itse hääpäivä. Ottakaa kaikki ilo irti ainutkertaisesta vuodestanne! Ja kyllä Lapuallakin saa olla ajoissa liikkeellä kaikissa häihin liittyvissä varauksissa.

  Terveisin, EL

  VastaaPoista
 5. Hyväänen aika!!! Soot menos naimisihin!! Tulin aluuksi kiittämähän Vaiskain tuomasta paketista!! Sen keskimmääsen sun pitää signeerata mulle!!! En eole vielä aloittanut....ihana omistaa ne!!! Mutta että häät tulossa, kuulostaapas mukavalta ja kivalta ja elämänmakuiselta!!! Haluamma kyllä kuulla kaikenlaisista järjestelyvaiheistakin, ainakin edes joskus!!!

  VastaaPoista
 6. Olin kaksi tuntia kippaamassa Helsingin Vanhan kirkon puistossa ja kirkossa oli sinä aikana kolmet häät. Varmaan oli lisääkin tulossa.

  Minulla taas vuotta ennen häitä ei ollut sulhasesta eikä häistä vielä tietoakaan. ;)

  VastaaPoista
 7. Joo,Onnea vaan! Niin se Kaisa aikoo rouvistua! Me kyllä Helin kanssa odotetaan suurin suunnitelmin niitä Finlandia-juhlia! Tiedoksi vaan,ettei unohdu tuon häähumun keskelle:D Joo,ei Kaisa hössötä häistä,ei hössötä..!

  VastaaPoista
 8. Ei vissihin pruukata onnitella etukäteen, mutta ihan mukava uutinenhan tämä on. On se aika jo sunkin akkaantua!

  VastaaPoista
 9. No öhöm...Meilläkin piti olla pienet häät...Vieraita oli n.150 loppujen lopuksi ja jopa vessa paperin piti olla tietyn väristä! X) Ja vieraat eivät varmasti edes ajatelleet sitä vessapaperia, että sitä oli etsitty kissojen ja koirien kanssa...

  VastaaPoista