Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Ohi

Hirvittävä sählinkinen ilta - ja sitten kaikki on ohi, kaikki on ok, äänipaketit lähtivät. Se on ohi. Itku tuli äsken Samin sylissä.

3 kommenttia:

 1. Voi Kaisa, kova pinnistys, en osannut arvata, enkä ymmärtää, että noin kova. Nyt palauttelua hiljalleen, että loman koittaessa olet lomakunnossa.
  Normaali työpäivä tänään maanantaina on varmaan ollut outo?
  Katse eteenpäin, aurinkokin paistaa, ainakin juuri nyt aamulla.
  Voimahalaus Tuulalta

  VastaaPoista
 2. Onhan ihanaa, että se urakka on nyt onnellisesti suoritettu! Seesteisiä päiviä nyt sinulle tavallisen työsi ja teille yhdessä jatkopalan sisustamisessa! :) Mukavalta vaikutti edellisen postauksen perusteella tekemisenne siellä. ;)

  VastaaPoista
 3. Voi sinua, työn raskaan raatajaa!

  VastaaPoista