Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 22. kesäkuuta 2009

Köh köh ja au au

En viitsinyt tuota lauantaista kesäyön unelmaista postaustani pilata sillä tosiasialla, että juhannuspäivänä aloin yskiä. Olen odotellutkin, koska vaalistressin jälkeinen flunssa iskee - sairastun aina, kun jokin kamala stressi laukeaa. Jo muutamana päivänä flunssa on vähän kolkutellut, ja ilmeisesti aattona ulkona vietetyn iltapäivän aikana hairas kylymä tosissaan huolimatta vaatetuksesta ja saunomisesta ja siitä, että isoveli laittoi lämmön päälle talossa. Juhannuksena...

Eilen yskä muuttui aivan karmeaksi, pahimpien kohtausten aikana luulin jo, että oksennan. Lisäksi kurkku ärtyi niin kipeäksi, etten voinut puhua, ja tuntui ettei ruoka ja juomakaan mennyt turvonneesta torvesta läpi. OI:sta huolimatta (tai juuri sen vuoksi) kipukynnykseni on äärimmäisen matala, joten kovin surkeaksi tunsin oloni, aiaiaiai. Yöllä sain nukuttua vain muutamia pätkiä ja tänään jäin suosiolla kotiin. Poissaolosta ilmoitin töihinkin sähköpostilla, kun en uskaltanut edes yrittää puhelimessa puhumista. Samilla on taas ollut rauhallista, kun puhun vain kuiskaamalla!

Päivä on mennyt nukkuessa. Kipu ei ole enää niin kova eivätkä yskänkohtaukset enää yhtä raastavia, joten toivon huomenna olevani työkunnossa. Yritänkin välttää nukkumista nyt iltapäivällä, jos saisi nukuttua yöllä...

Toivon toipumista myös siksi, että illalla pitäisi ajella Seinäjoelle. Ilmoittauduin talkoisiin tämän vuoden Herättäjäjuhlille, ja vastuulleni olisi tulemassa tapahtuman kotisivujen päivittäminen. Jouduin jo kerran siirtämään tapaamisaikaa, joten nyt pitäisi pystyä paikalle. Sitäpaitsi kuulemma ulkona paistaa aurinko (ja täällä sisällä on kylmä, jos avaa yhdenkin ikkunan, ja kuuma, jos ei avaa).

Mökin kalusteiden kuljetuksesta saimme vihdoin ja viimein (meni yli viikko!) hintatietoja eräästä firmasta. Brr, kamalan kallista! Nyt kysellään muualta...

3 kommenttia:

 1. Älä innostu liian pian liikaa, anna taudille mahdolisuus häipyä kunnolla, ettei se palaisi nurkan takaa..
  Toivottavasti vointisi paranee
  toivoo Tuula

  VastaaPoista
 2. Mua taitaa vaivata sama tauti, diagnosoin ittelleni jo nielutulehduksen. Alkoi myös yskällä ja niememiskivuilla juhannuksena :(. Ei muuta kuin särkylääkettä ja Bafucin-tabletteja (ynnä valkosipulia ja auringonhattu-uutetta ;)!

  VastaaPoista
 3. toivottavasti toivut juhlille! sinut löytää siellä varmaan jostain tiedotuskeskuksesta? sinun täytyy muuten tänä vuonna veisata myös ensi vuodenkin edestä kun sattuneesta syystä et pääse juhlille :) tapaamisiin!

  VastaaPoista