Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 23. kesäkuuta 2009

Köh ja au yhä vaan

Alan ymmärtää vanhuksia, jotka sairaalasta tai vanhainkodista tahtovat kotiin ja vakuuttavat, että kyllä he siellä pärjäisivät. On vaikea kuvitella, miten rankkaa tavallinen arkielämä voi ollakaan.

Niinpä, lähdin aamulla reippaana joskin nuhaisena ja yskäisenä töihin. Aamupäivän olin pirteä, mutta ruokiksella iski väsy ja sitten tuli aivan kauhea olo ja karmeita yskänpuuskia. Lopputulemana peruutin kaikki tapaamiset Seinäjoella - onneksi asiat saattoi sopia sähköpostitse - ja tulin kotiin nukkumaan. Saa nähdä, pitäisikö vielä huomennakin maata. Tuntuu vain niin hölmöltä lojua sängynpohjalla, kun ensi viikolla olen joka tapauksessa jäämässä lomalle! Ylitunnollinen, mitä minäkö??

En muista aiemmin olleeni kesällä flunssassa. Tosin aloittaessani bloggaamista elokuun lopussa kolme vuotta sitten sairastin - mutta se oli jo melkein syksyä. Kerran olen hakenut kesällä tk:sta kuurin kahden viikon yskän jälkeen, mutta silloinkaan en muista muita flunssan oireita. Kun vielä pääsiäisen jälkeen olin tosi kipeä ja kun yleensä sairastan flunssan kahdesti vuodessa, talvella ja syksyllä, tämä tuntuu oudolta.

Huushollista alkaa huomata, että emäntä on ensin tehnyt vaaleja, sitten toipunut vaaleista ja sitten sairastunut. Mitään erityisiä romukasoja ei ole, mutta silti ahdistaa - aistin siivoamattomuuden. Ja minä parka kun inhoan siivoamista. Samille esittämäni lahjatoive siivousrinkiin liittymisestä on edelleen voimassa.

3 kommenttia:

  1. Voi sinäkö sairastuit kesäflunssaan! :( Eipä ole mukavaa. Parantumisia toivottelen!

    VastaaPoista
  2. Kesäflunssa on tosi kurja tauti. Olisikohan kiivaan projektin jälkivaikutusta eli stressitautia? Paranehan pian, että pääset nauttimaan kesästä. Siivouksesta viis!

    VastaaPoista
  3. Parane pian! Sinulle on blogipalkintoja blogissani.

    VastaaPoista