Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 12. kesäkuuta 2009

Kaiken se kestää...


Askartelin tämän kuvan paikallislehdessä julkaistavaksi isäni 1-vuotiskuvasta (johon hänen 3-vuotias isosiskonsa oli väkisin tunkenut mukaan ;) vuodelta 1933 ja äitini perhekuvasta, jossa hän on mumman polvella noin puolivuotiaana kesällä 1931.

6 kommenttia:

 1. Vanhat kuvat ovat ihania. Itse vietän meidän 55-v hääpäivää kun olen kolme vuotta alle 100-v (parempi myöhään jne.)
  Ihanaa viikonloppua Kaisa! Arvaan että vaaliviikonlopun jälkeen on tosi odotettu.

  VastaaPoista
 2. IHANA! Kertakaikkisen suloinen. 20-vuotishääpäivä meillä vasta tulossa tänä vuonna - mutta olenhan mä sentään jokusen vuoden vanhempiasi nuorempikin :DD

  VastaaPoista
 3. Hauska kuva ja upea saavutus noin pitkä liitto. :o)

  VastaaPoista
 4. Hieno kuva! Voi kun itsekin yltäisi moisiin lukemiin - 10 v. hääpäivää juhlittiin vasta viime syksynä. Alku se sekin sentään on! Omat vanhempani juhlivat 50 v. hääpäivää pari vuotta sitten Kanarialla - laitettiin sisarusten kanssa onnittelufaxi hotellille ja olivat hotellin työntekijät säikähtäneet että mitä postia asukeille oikein tulee =)

  VastaaPoista
 5. Lehdestä katsoin tuota kuvaa ja mietin, että miten nuo kasvot ovat jotenkin niin tutut. Nyt tiedän!

  Hieno kuva!

  VastaaPoista