Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 25. kesäkuuta 2009

Huh hellettä

Blogisisko muisti minua hauskalla tavalla: me muistetut saimme valita itse mieluisimman blogipalkintoplaketin. Suurkiitos! Minä otin tämän hauskan kesähymyn.

Voin kertoa, että tässä huushollissa on pitkästä aikaa tehty (joskin kevyt, mutta silti) viikkosiivous. Sami parka imuroi hirmuisessa kuumuudessa - taitaa se tykätä minusta. :) Ei, minä en pessyt (vielä!) ikkunoita. Sen sijaan enimmät paksut pölykerrokset on pyyhitty ja kylpyhuone pesty.

Yskin yhä, luin juuri yskänlääkepullon kyljestä että 1-2 viikon yskän jälkeen on mentävä lääkäriin. Katsotaan nyt, eikö tämä tosiaan halua mennä ohi. Niskat ovat jumiutumassa, mikä aiheuttaa epämääräistä kurjaa oloa - se helpottaa siinä vaiheessa kun niskoja alkaa toivottavasti pian särkeä, koska silloin veri lähtee kiertämään kunnolla. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun kammottava, hakkaava yskä lyö niskalihakset jumiin. Onneksi muuten olo on parempi. Asiaa ei tietysti huononnakaan se, että huomenna on viimeine työpäivä ennen lomaa.

Ja kerrankin Ilmatieteen laitos on varma asiastaan. Hellettä piisaa. Nyt harmittaa vähän tämän asunnon ainoa vika: meillä ei ole parveketta. Mutta tänään rappukäytävässä tajusin, että puoli kerrosta alempana oleva tuuletusparveke on "tyhjillään" - alakerran liikkeistä siihen tuskin tullaan, ja meidän kerrokseemme ei aivan heti tule muita asukkaita, kun molemmat "reunimmaiset" asunnot ovat remonttipuolissa. Niinpä ehdotin Samille, että voisimme hyväksikäyttää partsia viemällä sinne vintistä puutarhatuolimme. Onhan se tuuletusparveke ja antaahan se asvalttipihalle, mutta siinä voisi olla hupaista istua juomassa aamukahvia.

Onkohan tämä kesämieltä vai ovatkohan aivoni pehmenneet helteessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti