Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Tyyntä myrskyn edellä

Katsoin kalenteria ja totesin, että tämä ja vielä ensi viikkokin ovat kohtuullisen siedettäviä - varsinkin, kun pari Wilhola-näytelmän harjoitusta jää välistä pois, sillä näyttelijöitä etsitään vielä. Isoveli jo harmitteli, että Jalasjärvi on sen verran kaukana Lapuasta, "täältä löytyisi"... Nyt hopihopi jalasjärveläiset ilmoittautumaan näytelmään, ettei mene maine! ;)

Helatorstain jälkeen sitten taivas putoaakin, sillä vaalihumu alkaa tosissaan. Välillä olo on helpottunut, kun jonkin asian saa tehdyksi, välillä paniikki valtaa alaa, kun en edelleenkään tiedä vaalien järjestämisestä yhtään mitään. Minulle riittäisi jännittämistä jo yksistään äänten rekisteröinnissä, mutta se on vain osa työtäni.
Onneksi sentään koko kunnanvirasto tuntuu tsemppaavan ja pönkkäävän ja pitävän minua pystyssä. Eteeni kannetaan suklaata ja pullaa (en varmaan mahdu enää vaalipäivän iltana ovesta ulos) ja väliajat kuulen myötätunnon ilmauksia. Jotta jospa se tästä.

3 kommenttia:

 1. Mulla on just päinvastoin - tämä ja ens viikko ihan kamalaa tukka putkella lentoa, sitten helpottaa.

  VastaaPoista
 2. Käy nappaamassa multa nappi "love your blog award" -nappi. Olet sen ansainnut!

  VastaaPoista
 3. Jaksoa töihin! Toivottavasti kuitenkin ehdit kuulla, miten linnut laulavat! :)

  Tervehtien, EL

  VastaaPoista