Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 11. toukokuuta 2009

Tulin juuri töistä,

ensimmäinen keskusvaalilautakunnan kokous takana. Jospa se tästä, ainakin myötätuntoa ja tsemppausta tulee sekä työkaverien että lautakunnan taholta. Kai tämä on taas niitä tilanteita, että "jos tästä selviän, selviän mistä vain".

4 kommenttia:

 1. Selviät sinä! :) Ja kun muutamat vaalit olet hoitanut, et enää muista hankalaa ollenkaan. Saattaahan nääs käydä niin, että vastakin hoidat tätä sihteerin pestiä. :)

  VastaaPoista
 2. Joo, Kaisa maailman vaalikartalle!
  Pitää ruveta ajamahan sitä asiaa oikeen tosisnansa.
  Hyvät opit menöö aiva hukkahan, jos sun pestis loppuu vuorenvaihtees.

  VastaaPoista
 3. Vanhempi tytär (se koiranpurema) täyttää 18 juurikin vaalipäivänä (synttäreitä liikkeellä silloin........). Mietin tykönäni, että kuinkahan yleistä sellainenkin sattuma on, että juuri sinä päivänä pääsee äänestämään ensimmäistä kertaa, kun tulee täysi-ikäiseksi :D

  VastaaPoista
 4. Matleena ja Vaiskai, tällä hetkellä tuntuu siltä etten tiedä välittäisinkö tehdä tätä toiseen kertaan... :D

  Tatsi, meilläpä oli syksyn kunnallisvaaleissa EHDOKKAANA nuori nainen, joka täytti vaalipäivänä 18 vuotta! Pääsi muuten läpi ja on nyt Suomen nuorin kunnanvaltuutettu.

  VastaaPoista