Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 4. toukokuuta 2009

Syysmyrsky vai kevätsade?

Arkeen on tänään palattu niin töiden kuin säänkin puolesta. Kun vielä eilen tarkeni tassutella capreissa ja t-paidassa, kastelin tänään jalkani kunnolla matkalla töistä kauppaan (en tiedä, vuotavatko uusien ballerinojeni ohuet pohjat, vai menikö märkyys niihin ylhäältäpäin, mutta vettä oli kengässä niin että sain laittaa sekä kengät, pohjalliset, sukat että jalat kuivumaan). Kun äsken menin Wilholaan, paksu Vihervaara-huppari ei ollut t-paidan ja kesätakin välissä yhtään liikaa. Synkkyytensä ja kylmyytensä puolesta ilma muistutti lokakuuta.

Wilholaan menin siksi, että siellä oli 100-vuotisnäytelmän tulevien esittäjien ensimmäinen kokoontuminen. Lehtijutun ja -ilmoituksen perusteella paikalle oli saapunut kymmenkunta ihmistä, mikä ylitti hurjimmatkin toiveemme. Tarve on vähintään 50:lle, mutta kyllä ne loput sieltä löytyvät, kun pää on avattu! Seuraava kokoontuminen on ensi viikolla, silloin ohjaaja ottanee jo lukuharjoituksenkin, eli käsikirjoituksen pitää olla "valmis". (Onko se koskaan?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti