Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Onnellinen päivä

Ylitöitä on kertynyt jo sen verran, että liu'uin tänään kotiin kolmelta ja olen jo tehnyt erinäisiä kirjallisia puuhia sekä siivonnut vessan. Eläköön 5 min työmatkat!

Ja nyt tiedossa neljän päivän vapaa. Anoin jo aikoja perjantain palkattomaksi vapaaksi (pätkätyöläisen lomathan ovat kovin vähäiset), kun kunta on joka tapauksessa kiinni. Olimme T:n kanssa välillä kahden vaiheilla, pitäisikö sittenkin mennä töihin, mutta totesimme, että ei ole tarvis. Vähän tosin olemme "huolissamme" siitä, olemmeko unohtaneet jotakin elintärkeää vaaleihin liittyvää, kun homma tuntuu olevan niin hyvin hanskassa...

Tänään olemme jännittäneet suuresti ja iloinneet vielä suuremmin. Samin työsuhdetta jatkettiin (olisi päättynyt kesäkuun lopussa) ja vilautettiin mahdollisuutta vakinaistamisesta vuodenvaihteessa! Vakituinen työpaikkahan on meille 70-luvulla syntyneille jotakin, josta olemme kuulleet puhuttavan, vähän kuin lottovoitto - että jotkut sen saa... Joka tapauksessa meillä molemmilla on nyt varmasti töitä ainakin sinne vuoden loppuun, ja kolme viikkoa yhteistä kesälomaa! Itku meinasi tulla puhtaasta ilosta, kun luin Samin viestin töissä. Taivaan Isä on kiltti, kun vastaa niin usein rukouksiini myöntävästi.

Ihanaa helatorstaita teille! Huomisen aikana tod näk laitan Bettyn tarinan kolmannen osan julkiseksi, sillä tarina on valmis. Ensin vain pitää tehdä siellä muutama "sisäpiirin juttu" alta pois.

10 kommenttia:

 1. Kiitos samoin! Ihan rupesi minuakin itkettämään teidän ilonne. Kas, mulla taitaa olla kyyneleet nykyisin turhankin herkässä, mutta tässä on hyvä syy tirauttaa yhteisiä ilonpisaroita.

  VastaaPoista
 2. Samma här kuin Villiviinillä, ilonkyynel herahti minullakin silmänurkkaan teidän ilostanne! ;)

  VastaaPoista
 3. Etiäinen taisi käydä, kun eilen ajattelin kysäistä, mitä Betty 3:lle kuuluu.
  Onnea onnellisista asioista!

  VastaaPoista
 4. Vau, mitä uutisia! Onnea Samille työpaikasta! "näinä aikoina" niitei ihan liikoja ole tosiaankaan tarjolla!

  VastaaPoista
 5. Hieno uutinen!!kyllä eläminen tuntuu paljon turvallisemmalta kun tietää, että on töitä

  VastaaPoista
 6. Jeeee...hieno juttu. Välillä tuntuu, että työ kahlitsee, mutta kyllä se myös tuo turvallisuuudentunteen ja mahdollisuuden hieman suunnitella tulevaisuutta.
  Oikein rentouttavaa viikonloppua!
  Tuula

  VastaaPoista
 7. Huippu hienoja uutisia! Mukavaa pitkää viikonloppua, nauttikaahan toisistanne ja juhlikaa iloanne. Täällä Irlannissa ei helatorstaista ymmärretä ja ihan tavallinen arkipäivä.

  VastaaPoista
 8. Onnea työpaikoista! Kieltämättä työ antaa raamit elämälle ja lomakin tuntuu lomalta, kun on työ. Nykyaikana tosiaan työelämässä kaikki ei ole hyvin, sillä kaikki on vain määräaikaista tai toistaiseksi voimassa olevaa...

  EL

  VastaaPoista