Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 28. toukokuuta 2009

Kävin äänestämässä...

...vaikka en aikonut.

Olen äänestänyt kaikissa vaaleissa siitä alkaen kuin se on ollut minulle luvallista (meidän ikäluokkamme taisi joutua odottamaan 18. syntymäpäiväänsä seuraavaan vuoteen?), mutta nyt aioin jättää väliin. Näistä vaaleista koituu niin paljon tuskaa muutenkin, että T:n kanssa ilmoitimme vaalien järjestämisen riittävän, vielä nyt äänestämään...

No, eihän siitä äänestyslakosta minun osaltani mitään tullut. Tänään - ensimmäisten ennakko- ja kotiäänten jälkeen - päivä oli niin rauhallinen, että "liukumisajan" alettua ajattelin lähteä kylille odottelemaan Samia. Suunnitelma oli mennä viikonlopun ruokaostoksille, kun huomenna olen taas iltamyöhään töissä ja lauantaina juhlitaan yl'oppilaita.

Siinä sitten keksin, että käyn moikkaamassa ennakkoäänestyksen toimitsijoita. T. kannatti asiaa, arveli näiden ilahtuvan. Kun sitten tokaisin, että voisin samalla äänestää, hänen naamansa venähti: "Eikähän olisi paree jotta pysyysit työmaalla"...

No, niinhän siinä kävi, että minunkin ennakkoääneni on huomenna laskettavien listassa. Äänestänyt voi ainakin motkottaa päättäjistä!

1 kommentti:

  1. Äänestän ensimmäistä kertaa täällä uudessa kotimaassani. Jännittää vähän, että miten se tehdään sillä täällä ei ole ehdokkailla numeroita. Kirjoitetaanko koko nimi vai miten? Äänestys vain perjantaina aamu 07:00sta ilta 22:00een ei ennakko tai muuta äänestysmahdollisuutta (ainakaan en ole missään nähnyt mahdollisuutta)

    VastaaPoista