Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 21. toukokuuta 2009

Julkistaminen

Levollista helatorstaita ja lämpimät kiitokset ihanista kommenteista edelliseen postaukseen! Täällä ollaan kyllä hymy huulilla edelleen. On ihmeellistä, kun varmasti tietää, että meillä molemmilla on töitä ainakin tämän vuoden loppuun!

Jos ken piti kirjablogeista Betty ja Betty maailmalla, mutta ei ilmoittautunut kolmannen osan lukijarinkiin, voi nyt paikata tämän aukon. Kolmas osa, Betty oppii elämää, on julkinen. Oli erikoinen kokemus kirjoittaa ja julkaista tekstiä "reaaliaikaisesti", vielä kerran täälläkin lämmin kiitos sille kolmikymmenhenkiselle lukijapiirille, joka minua tuki ja tsemppasi! Tarina valmistui neljässä kuukaudessa - alku tosin oli jo valmiina viime vuosituhannelta. Olen tyytyväinen itseeni, kun sain tekstin valmiiksi, vaikka välillä olikin rankkaa.

Bettyn aikana ihmisillä oli kotiapulaisia, ja sellaista haaveilemme meillekin. Tosin tämä apulainen hoitaisi vain yhden työn, sitäkin tärkeämmän! Ongelmana vain on se, ettei meidän keittiöömme mahdu pöytätiskaria. Keittiö on toki iso, mutta kaapit pikkuisen liian kapeat ja tiskipöydän ja yläkaappien väli pikkuisen liian matala. Pohdinta jatkuu. Saa esittää vinkkejä.

On ihanaa, kun on vapaata. Yritän olla ajattelematta tulevia kahta viikkoa ennen vaaleja.

3 kommenttia:

  1. Ottakaa mieluummin tavalliseen tapaan alakaappiin sijoitettava tiskikone. Niissäkin on kapeita malleja, meillä on mökillä sellainen -niinkuin tavallisen puolikas. Pöytätiskari on jotenkin kökkö (meillä oli) ja vie turhaan pöytätilaa.

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti kaapistoon ei sovi minkäänkokoista tiskaria! Ei niin kapeaa olekaan.

    VastaaPoista
  3. Nyt vasta ehdin kommentoimaan tuohon edelliseen, Onnea Samille työn jatkumisesta!

    VastaaPoista