Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 31. toukokuuta 2009

Hyvää seurakunnan syntymäpäivää...

...eli heleätä helluntaita!

Kuvittelin eilen että menen tänään kirkkoon, mutta kuinka ollakaan, ensin heräsin kuudelta (stressiheräämistä taas) ja sitten kahta minuuttia vaille kymmenen. Että se siitä. Hävettää, kuinka harvoin saan väännettyä itseni kadun yli.

Täksi päiväksi on luvattu +27 varjossa. Mutta kuka käskee olla varjossa, tulkaa meille aurinkoon... ;)


Eilinen päivä teki hyvää. Käytiin kahdet ylioppilasjuhlat ja pari muuta kyläpaikkaa. Hämmentävän paljon tuttuja yhtäkkiä, nuoria ja iloisia ihmisiä. Vaikka kulkeminen oli rankkaa, niin mieli lepäsi. Äsken sitten lähdimme kävelylle aurinkoon ja kolmostietä myötäilevältä kevyenliikenteen väylältä seurasimme Seinäjoen Super Rallystä poistuvia harrikkajonoja. Normaali määrä oli 11-12 pyörää samassa letkassa, ennätys oli 15.

Tänään mahdollisesti ehdimme vielä rantsuunkin, tosin vuokranantajamme tulevat vilkaisemaan tiskikonettamme. Katsotaan nyt, miten se asia etenee. Hartaasti jo odotan, että koneen saisi paikalleen.

J.K. Kiinnostuneille tiedoksi: silikonilappuset pysyivät kengänpohjissa koko illan! Ensimmäisessä yo-paikassa toinen rullautui irti, mutta tarttui uudelleen, eikä enää kiukutellut. Rullautuminen johtui kai siitä, etten ollut vaihtanut kenkiä toisiin ajomatkan ajaksi, ja kaasupoljin oli irrottanut lappusta. Onneksi vaihtokengät olivat mukana, ja ne sujautinkin jalkaan ennen Lapualle lähtöä.

1 kommentti:

  1. Nyt taitaisi tiskari olla hyvin paikallaan. Vai päättyikö ennakkoäänestys jo? Tuli mieleen, että joko vuokrahuoneen asia on edennyt?
    Mutta pyhä tai ei, uni varmaan tuli hyvään tarpeeseen. Isekin nukuin saunan jälkeen pitkän yön sikeästi kuin joulupossu, vaikkei mitään sen kummempaa rasitusta ollut, ei onneksi meidän vanhustenkaan tilanteessa.

    VastaaPoista