Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 25. huhtikuuta 2009

Nyt on kevät!

Muutamassa blogissa on viikkoja odotettu, että kesä alkaisi ja riemuittu siitä, että on kesä. Minä olen kylläkin näin huhtikuussa odotellut vasta kevättä - mutta luonto taitaa olla samaa mieltä kuin nuo bloggaajat, että Suomessa on nykyään vain kolme vuodenaikaa. Jo muutamana vuonna ihana kevät, vähittäinen lämmönnousu ja luonnon herääminen, on jäänyt lähes kokematta. Pakkasia riittää ja riittää, kunnes yhtäkkiä lämpötila hyppää +20:een.

Eilen oli jo sellainen päivä, että tunsin suorastaan villiintyväni keväästä. Kevät on minulle aina aikaa, jolloin koen vapautuvani vankilasta. Ei ole enää liukasta, ei tarvitse aamuisin kurkkia ikkunasta miten pääsisi ehjänä töihin, voin lähteä jopa ihan itsekseni ulos ilman, että tarvitsen koko ajan Samia tuekseni.

Ja kun tähän lisätään vielä lämpö, niin jo kelpaa! Eilen huitelin toimistolla lyhythihaisessa kesämekossa, joskin ohut pitkähihainen toki oli mukana ja lämpimät leggarit mekon alla. Ja kyllä, kahvitunnilla keskusteltiin kevään petollisuudesta ja tautien uusimisriskistä... Mutta mielenterveydelle on hyväksi saada kuoria tuhti olemuksensa ylimääräisten Michelin-kerrosten alta!

Yhä vain lämpimämpää luvataan. Saa nähdä millainen on vappu. Meille kelpaa, oli mikä tahansa, kunhan nyt ei kauheasti lunta sataisi. Mutta kiva olisi tietysti päästä tänä vuonna nautiskelemaan lämmöstä, kun viime vuonna oli pikkuisen muuta tekemistä... ;)

Iloista viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Kyllä täältäkin näyttää vähitellen lumet hupenevan ja aurinko paistaa!

  Iloista viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on ihanan lämmintä +13 varjossa ja aurinko paistaa! Lumikasoja hajottelin tuolla pihalla äsken, että sulaisivat hopumpaa. ;D

  Iloista ja aurinkoista viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
 3. Jep! Kevät on täälläkin! :) Piristää se mieltä, vaikkakin tein saman mokan kuin joka ikinen kevät, liian vähissä vaatteissa ja nyt on kurkku kipiä. Koskakohan opin? EN varmaankaan ikin....

  Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun kevät on täällä ja kesä tulossa.
  Kävimme eilen heittämässä talviturkit, perinteisesti 25 huhtikuuta, jos vain mahdollista.
  Vähän piti avantoa tehdä, mutta hyvin sujui ja sauna lämmitti "paleltuneet" jalat. Tästä se uintikausi alkaa ja kestää, voi, pitkään.
  Mukavaa vappuviikkoa toivoo Tuula

  VastaaPoista
 5. Joko siitä on vuosi, kun muutitte? Aika menee niiiin nopsaan! Täällä pohjoisen portilla on täälläkin ollut ihanan lämmiin viikonloppu, mittari näyttää tänään + 12 astetta. Harva päivä viime _kesänä_ oli tätä parempi...

  VastaaPoista