Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 2. huhtikuuta 2009

Kukkasia

Silmälasit ovat näköjään monia kiinnostava puheenaihe! Korostan kuitenkin, että nämä ovat vain minun kokemuksiani ja minulle sanottuja asioita. Koulukuntia taitaa olla monia niin silmien kuin muunkin elämän suhteen, joten aina on parasta kysyä asiantuntijalta, mikä itselle sopisi parhaiten.

Otin piilarit toissailtana pois ja nukuin ilman, mistä linssit tai silmät tai jotkut eivät tykänneet - eilen oli "tahmea" olo, joka poistui vasta, kun illalla putsasin linssit vielä kerran. Jospa sitä nyt saisi olla rauhassa... Tänään tosin ihmettelin, kun vasempaan silmään yhä sattuu. Sitten tajusin, että olen saanut mojovan finnin juuri luomen yläpuolelle. Ihmekös tuo, että kipu säteilee herkässä ihossa.


Tänään ruokatunnilta palatessa ohut toppatakki oli ensimmäistä kertaa liikaa. Kotiin lähtiessä taas puhalsi jäinen viima ja satoi jotakin kylmää ja märkää. Hm. Sen kunniaksi piipahdin kukkakaupassa ja tuhlasin ruukkunarsissiin (joka näyttää yläkuvassa lähinnä viherkasvilta, kun halusin mahdollisimman nuppuisen) ja ruukkutulppaaneihin, uuteen tuttavuuteen.


Tänään Friikoolin harjoitus kirkossa. Ja puhelimeni unohdin töihin. Osaakohan sitä olla tarkistamatta, että ääni on poissa? :)

1 kommentti:

  1. Ihania kukkia! Pakko hakia ittelleeki viimmeestään pääsiääseksi.
    Nähärähän kohta kirkos.

    VastaaPoista