Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 21. huhtikuuta 2009

Elossa...

...jotenkuten. :) Olen ollut kaksi päivää töissä. Eilen iltapäivällä olo oli aika karmea, tänään olin vielä kotiin tullessa pirteä. Kotitaloudellisen puuhailun jälkeen kaaduin kuitenkin sänkyyn puolikuolleena.Ai miksikö puuhailin kotitaloudellisesti? Siksi, että toinen 50 % tämän huushollin asukkaista on nyt sairaana.

Taudin ominaispiirteisiin kuuluu omaehtoisen aivotoiminnan surkastuminen. Kotona maatessa olen lukenut dekkareita, töissä pystyn tekemään selkeitä asioita, jotka eivät vaadi luovaa ajattelua. Blogi ja Betty ovat olleet molemmat laiminlyötyjä, enkä uskalla edes sanoa, koska kykenen taas normaaliin rytmiin. Ainoa "lohdutus" tässä on se, että koko maailma tuntuu nyt olevan samassa taudissa.

8 kommenttia:

 1. Toipuminen vie aikaa, joten lepää mahdollisemman paljon!

  Kaunis tämä blogipohjasi!

  VastaaPoista
 2. Aloin jo tosissaan huolestua..ihana kuulla blogiäänesi. Voi 50% parkaa, hän kun jo tietää, mitä odottaa ja jatkossa seuraa. Tuntuu olevan sitkeää sorttia tämä nyt liikkuva tauti. Kunpa vain pysyisi 100%:sesti poissa meiltä, nämä nykyset krempat riittäis ihan hyvin.
  Koeta tosiaankin lepäillä vielä. Ja ei se kuumeettomuus ole mikään syy uskotella itselleen ettei ole sairas.
  Koettakaa jaksaa, kumpainenkin. sadalla prosentilla tsemppiä Tuulalta

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä parantumiseen!

  Mulla on nenä kans alkanut vuotamaan ja hoen ittelleni, että ei nyt ei nyt, täs olisi näinä päivinä syytä olla terveenä.

  VastaaPoista
 4. Paranemisia teille!
  Kyllä nää blogit ja Betty pysyy pystyssä, vaikka pitäisitkin vähän sairaslomaa :)

  Iloa ja valoa!

  Heini

  VastaaPoista
 5. No johan nyt, kun kotisairaanhoitajakin sairastuu. Pikaista paranemista molemmille1

  VastaaPoista
 6. Ei sun kannata kantaa huolta tuollaisista asioista kuin blogi ja Betty. Ne ovat tärkeitä, mutta anna niille aikaa sitten kun olet terve. -Minäkin lähdin tänään kesken päivän töistä, sitä ei ole tapahtunut koskaan aiemmin. Saa nähdä minkälaiseksi tämä muuttuu.

  VastaaPoista
 7. Paljon paranemissäteitä!

  Oli muuten hyvä se juttu lehdessä (olikohan hesari), jossa puhuttiin nykyisin huumeiksi luokiteltavien aineiden käytöstä esim. sodan aikana. Morfiini auttaa kaikkeen :D Eikös Suomi saanut noottiakin, että ei noin paljoa voi noin pieni maa käyttää...

  VastaaPoista