Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 20. maaliskuuta 2009

Viikon paras hetki?

Mikä teistä on viikon paras hetki? Minulle se on perjantai-illansuu. Kun on tultu töistä kaupan kautta, ostettu jotakin namia, rauhoitutaan, koko viikonloppu on edessä. Toinen ihanuus on lauantaiaamu, ellei ole kiirettä mihinkään ja juodaan kahvia pitkän kaavan mukaan.

Tänään oli töissä vähän hopihopia, mutta näytelmän toisen raakaversion ehdin tulostaa. Rakas kotikriitikkoni on luvannut lukea sen ja antaa ankaraa palautetta...

Tanja muisti minua plaketilla:


Kiitos Tanja! Jälleen kerran tapani mukaan jaan tämän kaikille suosikkilistani bloggajille - Google Readerissa minulla on näköjään 339 tilausta... Osa tosin sellaisia blogeja, jotka eivät enää päivity.

Keväistä viikonloppua kaikille! Täällä oli tänään lämmintä ja tuulista.

Edit-täti kertoo klo 20.50, että onnistuin muutama tunti sitten a) tilttaamaan tietokoneen (tällä kertaa en sentään mäjäyttänyt näppistä paloiksi...) ja b) painamaan reset-nappulaa kriittisessä kohdassa. Seurauksena Sami on joutunut lataamaan käyttöjärjestelmän pöytäkoneeseeni uudelleen. Vanhat sähköpostit saatiin kaivetuksi jostakin koneen uumenista, mutta osoitteet ovat vielä hukassa. Ja tietysti kaikki asetukset. Mutta kovalevyistä mikään ei onneksi deletoitunut, mikä tiedoksi Bettyn ystäville. (Tätä postaan läppäriltä, osoitteita etsitään edelleen.)

Ja kaiken tämän jälkeen Sami jaksaa hymyillä mulle, eikö se ole ihana?

9 kommenttia:

 1. Mulla on myös perjantai-ilta se viikon paras. Vähän samalla kaavalla menee kuin teillä. Mulla kuuluu vielä kirjastossa käynti yleensä perjantaina tai lauantaiaamuna. Mutta just se rauhoittuminen on parasta, siihen kuuluu sauna. Lauantaina en monestikaan sauno.

  Rauhallista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Minä taas siivoan perjantai-iltana - ja sitten olen yleensä sekä työviikosta että siivoamisesta niin poikki, etten jaksa nauttia. Minulle viikon paras hetki on yleensä lauantai-ilta: saunan jäkeen käperrytään koko perhe sohvan nurkkaan katsomaan rauhassa teeveetä ja napostellaan jotain hyvää. Se on Elämää!

  VastaaPoista
 3. Minustakin perjantai-ilta on paras tai se hetki kun perjantaina pääsee koulusta/työharjoittelusta. Onneksi mulla on vapaa viikonloppu edessä. Hyvää viikonvaihdetta, Kaisa!

  VastaaPoista
 4. Perjantai-iltaisin olen monesti niin tööt-väsynyt, ettei sitä kovin hyväksi voi sanoa. Mutta lauantai - koko viikonloppu edessä, ei kiire mihinkään!

  Mistä noin ihanan kultaisia ja kilttejä sameja löytää...

  VastaaPoista
 5. Tämä näkyy blogissasi, sopii juttuusi: Lapsukaiset, älkäämme rakastako sanalla tai kielellä, vaan teossa ja totuudessa.

  VastaaPoista
 6. Joo, perjantai-ilta on ihana! Samasta syystä kun teilläkin :)
  Ja toinen paras hetki on pyhäaamun rauha. Sunnuntai on muutenkin kiva päivä.

  VastaaPoista
 7. Kyllä perjantai on paras! työviikko ohitse, kaupassa käyty ja siivottu, saa vain olla, katsella telkkaria ja ottaa nokoset..aah ihanaa...
  Sunnuntai on jotenkin tylsää, sitä jo orientoituu tulevaan maanantaihin.

  VastaaPoista
 8. Kyllä se on lauantai-aamu. Sunnuntaina alkaa jo olla arki-krapula, että kohta pitää jo tehdä jotain :(

  Lauantaisin usein pistäydyn syömässä ulkona (en mitenkään hienosti, siis kiinalaista, pakistanilaista jne) ja sen jälkeen jotain pientä makeaa ja sohvalle päiväunille, ihanaa!

  VastaaPoista
 9. Teen yötyötä. Paras hetki on viimeisen yön jälkeinen aamu, kun vapaat alkaa,,, ja ensimmäinen vapaa, jonka viettää kiireettömästi nauttien hyvästä kirjasta.
  -arja-

  VastaaPoista