Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 6. maaliskuuta 2009

Viikko OHI!

Välillä tahtoi jo usko loppua. Yleensä aika kuluu nopeasti kun on kiire, mutta nyt täydet päivät ovat vain muuttuneet yhä raskaammiksi. Toivottavasti viikonloppuna tokenen lopullisesti. Ja sain kuitenkin töissä tehtyä sen minkä piti, hyvä niin.

Testasimme äsken Jalasjärven uuden Halpa-Hallin. Sekatavarakauppa Siltalahan lopetti vajaa vuosi sitten, ja tänä aikana pitäjästä on voinut ostaa vain ruokaa, ruokakauppojen tarjoamia vähiä taloustavaroita ja tietysti sitten erikoisliikkeistä tavaraa, mutta se on eri asia. Kaikenlainen tavallinen kama, aluspaidoista uunivuokiin, on pitänyt hakea 35 km päästä Seinäjoelta, joten uutta "tavarataloa" on odotettu kuin kuuta nousevaa.

Halppiksen piti aueta jouluksi, mutta homma venyi. Nyt keskiviikkona se vihdoin avattiin. Kunnanjohtaja olikin kuulemma avajaispäivän puheessaan todennut, että myymälän avaaminen oli ekoteko - hyppääminen Seinäjoella vähenee.

Olimme viisaita emmekä tunkeneet keskiviikon hälinään - ihmisiä oli käynyt ilmeisesti tuhansia - mutta nyt suuntasimme viikonlopun ruokaostoksille uuteen kauppaan.

Oli se valtava. Mieletön. Kun on tottunut tavalliseen ruokakaupan valikoimaan, pää meni pyörälle. Tämä myymälä on toteutettu ketjun suurimmalla konseptilla, joten käytäviä riitti. Tuntuu hyvältä, että tämän kaikkialla huudetun laman aikanakin joku vielä uskaltaa yrittää ja palkata ihmisiä töihin. Välillä ei voi olla miettimättä, olisiko koko lamaa, jos useammilla olisi enemmän rohkeutta.

Hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Jos se on samanlainen kuin Kurikan Halpa-halli, niin voit varautua siihen että käytävät, hyllyt ja tavarat vaihtelevat paikkoja säännölliseti..

    VastaaPoista