Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Tänään

 • heräsin aivan eri ihmisenä kuin olin nukkumaan mennessä. (Kuulostaapa pelottavalta. Mihinkähän se entinen Kaisa joutui?) Kiitos myötätunnosta! Maha vielä kipristelee ja iltapäivällä väsy kyllä iski taas, mutta aamulla olin ihan ihmeissäni kun olin pirteä ja iloinen. Jos se tästä. Eilen valitinkin, että oireet ovat niin kummalliset etten tietäisi mitä kirjoittaa poissaololappuun syyksi, jos jäisin kotiin sairastamaan. "Laita siihen jotta lanttalauree", tokaisi työkaveri, joka katsoi nuokkumistani kahvipöydässä. (Kuinkahan tuon suomentaisi - ylt'yleensä? Koko kroppa? Päästä varpaisiin?)

 • päätin, että on kevät. Onhan se, jos jo herätessä lämpötila on nollan yläpuolella! Ilmoitin, että olen kurkkuani myöten täynnä villahameita, ja vedin ylleni ihanan tiilenpunaisen vakosamettihameeni. Enkä myynyt, vaikka Vaiskai olisi ostanut isolla rahalla! ;)

 • helpotin toivottavasti jonkun elämää, kun jaksoin kuunnella. Puhelin nimittäin soi töissä (soi se useinkin, mutta tarkoitan nyt tätä yhtä kertaa!), eikä kyseessä ollut mikään iloinen puhelu. No, jos katkeruuden purkaminen vähän auttoi, niin hyvä! Valitettavasti minä olen vain täällä töissä...

 • lauloin kunnanvirastolla Pienet sammakot, pienet sammakot...En sentään yksin. Työkaverin 7-kuukautinen lapsenlapsi oli kylässä, ja päätimme aika moniäänisesti huvittaa häntä. Lapsen suu meni laulusta mutruun, joten häivyimme paikalta. Pian pikkuista tuotiin perässä, suu oli mennyt aivan väärinpäin kun hassut tädit olivat hävinneet!

 • yritin hyödyntää liikennevaloja ja suljettua ovea. Yleensä pidän toimiston oven auki, mutta nyt oli pakko saada hiljaisuus keskittymistä vaativalle paperityölle. Ilmastointi ei vain ollut kaverini, ja happi alkoi loppua. Avasin siis oven, mutta jätin keltaisen valon palamaan. "Hei, sulla palaa keltainen valo!" tultiin sanomaan.

 • totesin, että kirjoitan vielä postauksen ansioluetteloista. Meillä nimittäin tehdään virkojen hakijoista tiivistelmät, joihin kootaan koulutus ja työkokemus. Oi niitä ihanaisia, joiden ansioluettelot ovat selkeitä ja helppotajuisia! Ja voi niitä, joiden ansioluettelossa lukee "homma A, katso aika todistuksesta" tai "viime vuosina olen ollut hommassa B". Grr. Vahinko, ettei minulla ole itse valinnassa sananvaltaa!

 • nähnyt sulia kohtia jalkakäytävässä. Hassua, että hiekoitetut kohdat sulavat ensin, vaikkei edes paista aurinko. Taas yksi hyvä syy hiekoittaa. Tulee se, kevät!

7 kommenttia:

 1. HELP! EN PÄÄSE BETTYYN!!!!!!
  Siis olen sallinu cookiet ja kaiken pitäis olla aivan ok niin kuin eilenkin kun viimeksi luin... Help, mitä teen?

  VastaaPoista
 2. Nou paniikkia! Bloggerilla (ja Googlella) on viime päivinä ollut jotakin häivärää, välillä blogitekstit katoavat kokonaan jne. Kokeile vähän ajan päästä uudestaan. Kyllä sulla lukuoikeudet edelleen on, en ole poistanut! ;D

  Ellet sittenkään pääse niin laita meiliä, tuumataan...

  VastaaPoista
 3. Piti jo aikaiseemin kehua hienoa pohjaasi. Kevättä ilmassa, kaikin puolin. Aurinko kuivaa lumet ja vedet ja pahat taudit. = Esipuhe, jolla yritän värvätä sinua kilpailuuni.

  VastaaPoista
 4. Koitas nyt tokeentua tolkkuihis eli parantua.

  Meidän perheessä lasketaan, että kevät alkaa Esikoisen synttäristä 1.3. Sitten on 'oikea kevät' (maa paljolti sulana jne) kun on Keskilapsen ja Kuopuksen synttärit 18.4.

  Siis hauskaa kevättä! Talitintit karjuu puissa...

  VastaaPoista
 5. Tään jos käyt kaupassa, tuo tullessasi kimppu keltaisia tulppaaneita tehostamaan kevät fiilistä!

  VastaaPoista
 6. Nyt pääsin Bettyyn!!! Huh huh. Oikeen hiki tuli kun niin säikährin :D

  Oot oikias: Se on kevät nyt!
  Täälä Kauhavalla räystäät tippuu ja lumi tulee katolta kovalla vauhdilla alas. Äsken hyppäsin soffalta puoli metriä ylähän kun kuistin katolta kuului maanjäristystä muistuttava ääni... Olin aivan varma jotta katto romahti sisään. Kyllä voi märkä lumi painaa paljon.

  Maaliskuu maata näyttää, tiet tukkii, ojat täyttää!

  VastaaPoista