Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Tämä alkaa mennä jo naurettavaksi...

Kyllä minä kovasti tykkään Jalasjärvestä ja viihdyn täällä, mutta ilmeisesti Jalasjärvi tykkää minusta vielä enemmän, kun ei matkustelu täältä onnistu kuten aikanaan Lapualta.

Muistanette, miten näimme nälkää Vaasassa ja miten meitä ei vietykään laivalle. No, nyt aloimme suunnitella Tampereen-keikkaa helatorstaiviikonlopuksi. Kyselin muutamasta hotellista hintoja ajalle torstai-lauantai - joko aivan kamalat, tai tarjolla oli yhden hengen huoneita, jonka 130 cm sänkyyn respan henkilö toiveikkaasti uskoi meidän mahtuvan. Sami kehotti kysymään hintoja ja huoneita viikonlopulle, jolloin yleensä on halvempaa.

Ei ole
- tilaa siis.

Ihmettelin aikani, kunnes menin Tampereen tapahtumakalenteriin. Just joo, Likkojen lenkki. Vaikka saisimmekin huoneen jostakin järjelliseen hintaan, en tiedä olisiko hauskaa olla kaupungissa keskellä suurtapahtumaa (joka tosin sijoittuu Pyynikille, mutta oletettavasti osallistujia pyörii muuallakin). Kävisi pian taas niin, ettemme saisi ruokaa.

Niin että ilmeisesti siirrämme reissua, vaikka tuo neljän päivän vapaa olisikin ollut kivan rauhallinen retkeilylle. Saa nähdä, minkä esteen Jalasjärvi tälle suunnitelmalle keksii... ;)

Joka tapauksessa minun pitäisi huomenna työkaverin kanssa ajella Seinäjoki Areenaan katsomaan JAKKin ja kunnan yhteisosastoa (4F.2, vinks vinks :) Pytinki-messuilla. Perjantaina klo 15-18 pitäisi minun päivystää siellä. Minulle annettiin lyhyin ja helpoin vuoro tarkoituksella, sillä perjantaina kuulemma liikkeellä on enimmäkseen koululaisia eikä niin paljon tonttikauppaa harkitsevia, joten minun ei tarvitse tietää kaikesta kaikkea. Ja samassahan tuo menee työpäivän jatkona.

Ongelma on vain pukeutuminen. Minunhan ei nykyään tarvitse edustaa, joten en omista ns. edustusvaatteita. Yksi siisti housupuku kaapissa on - housut menivät jalkaan, mutta muistutan Pekko Aikamiespoikaa, ja jakku ei edes yritä kiinni. Tänään toinen työkaveri jo puolitosissaan sanoi murehtivansa, mitä laitan päälle. Tiedustelin, epäilikö hän minun kenties käyttävän pupusäärystimiäni, joilla tänään paikkasin sukkien ja leggareiden väliin jäävää sentin rakoa... :D


No, luotan siihen, että musta hame ja paita ja jokin poncho tai muu daideellinen hepene kelpaa. Jos joku jättää sen takia muuttamatta Jalasjärvelle, niin tuskin hän olisi tullut muutenkaan. ;)

3 kommenttia:

  1. Maailmassa on muitakin paikkoja kuin Tampere - ja enimmässä osassa ei varmaan ole tapahtumaa juuri helatorstaiviikonloppuna. Mitä jos miettisitte uuden kohteen retkellenne, menee hyvä vapaa ihan hukkaan!

    VastaaPoista