Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Markkinoimassa

Viime yönä nukuin myös levottomasti, mutta syynä oli tämänpäiväinen lähimarkkinointitapahtuma Seinäjoella - minun piti nimittäin laittaa illalla korvatulpat, kun Sami kuorsasi, ja sitten pelkäsin etten herää kellonsoittoon. Heräilin siis varmuudeksi pitkin yötä ja lopulta nousin vähän ennen kuin olisi tarvinnutkaan.

Ja taas me Vaiskain kanssa Jalasjärveä markkinoitiin - 76 kansiollista esitteitä ja matkaideoita siirtyi meiltä yritysten ja yhdistysten "matkavastaaville". En odota, että Jalasjärven matkailijamäärät lisääntyisivät 76:llä linja-autollisella, mutta jos vähän kuitenkin.


Vasemmalla puolellamme oli Jokipiin Pellavan pöytä, joten vahva oli Jalasjärvi-edustus. Lapuan pöydässä oltiin vähän haikeita kun piipahdin... :) (Ja on mun tukka vihreä edelleen. Täytynee värjätä mustaksi.)

Kassillinen esitteitä lähti tilaisuudesta myös minun mukaani töihin ja toinen kotiin. Jos sitä harrastaisi vaikka lähiseutumatkailua tässä joskus.

5 kommenttia:

 1. Kiva kuula ja nähdä kuvasta, että voit hyvin ja uusi huivikin pääsi heti esittelytilaisuuteen. Hyvä hyvä Kaisa.
  terveisin Tuula, joka edelleen ihan pihalla työmaalla, kunpa muisti alkaisi nopeammin palata...

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, kevätpäiväntasausyllätyshuivi on päässyt edustamaan!

  VastaaPoista
 3. olittako jollakin messuulla..mitäs Seinäjoella nyt oli? olipas ihana nimi sun huivillas!

  VastaaPoista
 4. Hyvä kun oli edustavaa käyttöä huiville ja hauskaa kun olet parantumaan päin.

  Sivupohjasta tulee mieleen se Anttila-biisi mieleen: Orvokki, lehdokki, vuokko ja moni muu...

  VastaaPoista
 5. Kyllä se taas tuli toristettua, jotta minen oo valokuvaajaksi syntyny. Olsin voinu rajata kuvaa vähä toisin. Olis paremmin näkyny tua meirän komia siipilogoki.
  Muutoon oli oikeen mukava reissu. Kaisakaa ei teheny mitää yltäästä, jottei mun tarvinnu hävetä. Vai olikos se niin, jotta Kaisan ei tarvinnu hävetä... :)

  VastaaPoista