Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 7. maaliskuuta 2009

Lauantai

Blogilista kuulemma takkuaa eikä näytä päivityksiä. Tylsää. Itse tosin en ole enää kuukausiin sitä käyttänyt - Google Reader toimii hyvin.

Tänä aamuna heräsin mielipuolisenkauheanhirvittävänkamalaan niska- ja päänsärkyyn. Yleensäkin voimistelun aloittamisen jälkeen niskat jumiutuvat, mutta en muista niiden näin kamalasti oikkuilleen. Toisaalta neulominen ja koneella nököttäminen taitavat tehdä vahinkoa, jota ei jumppa ja venyttelykään pysty korjaamaan...

Nielin ensin yhden reseptitabun, vähän ajan päästä toisen. Niin ei saisi tehdä, mutta joskus on pakko. Viimein taju lähti ja sammuin pariksi tunniksi. Taas herätessäni olo oli pökkyräinen mutta vähemmän kipeä.

Isoveli ja käly tulivat tänään käymään, onneksi sen verran myöhään, että täällä oli päästy tolpilleen ja saatu huusholli siedettävään kuntoon. :) Vietimme mukavan iltapäivän - haettiin paikallisesta kebab-paikasta maailman parhaat pitsat, juotiin kahvia ja katsottiin kälyn simultaanitulkkauksella neukkufilmi vm -73, Ivan Vasiljevits vaihtaa ammattia (Ivan Vasiljevits menjajet professiju). Eli miten käy, kun insinööri keksii aikakoneen ja sekoittaa vahingossa 70-luvun ja Iivana Julman aikaisen Moskovan...

Välillä nauroimme vedet silmissä. En olisi ikinä uskonut, että Neuvostoliitossa tuonkaltainen ironia läpäisi sensuurin. Toisaalta, julkaistiinhan Uspenskiakin, vaikkei hän virallisen tahon suosiossa ollutkaan... Jollakin tavalla leffa toi mieleen Speden klassikon Noin seitsemän veljestä (1968), jossa ei ole aikakoneteemaa, mutta historialla hauskutetaan vähän samaan tyyliin. Ivan Vasiljevits -tarinassa esiintyi myös ruotsalainen lähetystö, joka puhui jotakin saksan ja siansaksan sekoitusta... :)

Vierailulle oli aivan varsinainen syykin, josta ehkä huomenna lisää mahdollisesti jopa kuvien kanssa. Mutta joka tapauksessa saimme kassillisen kaikkea kivaa, Domino-jättipaketin ja ihkujen servettien lisäksi tällaisen meidän kypsään ja hilittyyn tyyliimme :) sointuvan teemasuoran:


Lisäksi minä sain ruusuja. Onhan huomenna meidän päivämme. Hyvää naistenpäivää teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Jee, muumit on aina in! :o) En minä ole huomannut mitään Blogilistan oikkuilua, hyvin on kaikki näkynyt. Itse käyn aina postauksen jälkeen klikkaamassa tarkistusta, joten päivitys huomataan samantien. :o)

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää NAISTENPÄIVÄÄ!
  Toivottavasti olet särkysi särkenyt ja parempi sunnuntai koittanut.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa naistenpäivää sinullekin! Toivottavasti päänsärky jäi eiliseen.

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet, lämpimät onnittelut!

  VastaaPoista