Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 26. maaliskuuta 2009

Hirnahdus!

Tänään vietimme työkaverin kanssa pari tuntia Areenassa. Eipä tämän pikkuisen nurkan laittamiseen muuten olisi kauan mennyt, mutta kun esitetelinettä piti vielä etsiä - kunnan päivystys alkaa huomenna vasta iltapäivällä, mutta haluamme esitteiden olevan jaossa jo aamusta.

Jalasjärven kuntaa ette valitettavasti messuluettelosta löydä, tämä osasto on JAKKin nimellä. Toivottavasti laatu korvaa määrän. (Ja kuva on sitten otettu kännykällä - en tosin tiedä, onko laatu sanottavan paljon huonompi kuin silloin kun räpsin huolimattomia kuvia oikealla kameralla. :) Muovi kuuluu seinänaapurillemme Clas Ohlssonille.


Olimme oikein tyytyväisiä kättemme jälkeen ja päätimme hankkiutua hommiin Maiserille. ;) Huom. kaikki JAKKin materiaali puuttuu tuosta vielä, osasto ei suinkaan tule olemaan noin alaston!

Minähän en ole ollut koskaan Areenassa "tällä puolen" messuja, vaan ainoastaan asiakkaana - sen sijaan esim. Helsingin Messukeskus on tutumpi. Tunnelma on kuitenkin sama rakennuspäivinä, kun osastoja nousee, rakentajilla on väsy mutta silti kaikki toimii.

Hassulla tavalla olin (jälleen) kuin vanha sotaratsu, joka kuulee torventörähdyksen - taas mennään! En tiedä, osaanko minä tonteista mitään kenellekään sanoa, mutta toivottavasti minusta ainakin näkee, että nautin olostani. (Jos vain jalat kestävät - onneksi meillä on jakkara, tosin se on niin korkea, että minulle se on lähinnä pöytä.)

3 kommenttia:

 1. Kaisa, kirjoitit aiemmin, että haitte Tampereelta majapaikkaa helatorstain tienoilla.
  Vilkaisepa seuraavaa
  http://www.hermica.fi/
  siellä näkyy oleva tilaa silloin. Eikä mitkään huippuhinnat! Bussilla pääsee hyvin Tampereen keskustasta.

  Rosina

  VastaaPoista
 2. Oletko koskaan BookCrossannut kirjoja?

  VastaaPoista
 3. Rosina, kiitos vinkistä! Me taidamme kuitenkin suosiolla siirtää reissua eteen tai taakse. Hemmotteluviikonlopun ideana kun oli juuri se, että kaikki on lähellä, kuten se Tampereen keskustassa on... :)

  Vilukissi, en oo, hyvä idea! Eikös siinä nimenomaan halutesnansa pääse kirioosta erohon? Vaiskai yritti mua houkutella johonkin kiartokieriejuttuhun, johon'olis voinu laittaa kirian etehenpäin ja saanu 36 kpl tilalle. Jostakin syystä en innostunu... :p

  VastaaPoista