Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 21. helmikuuta 2009

Meillä on imuroitu...

...ja tiskattu ja katettu pöytää. Illalla vietetään Samin synttärikemuja. Olemme perinteisesti juhlineet niitä tässä helmikuun ankeudessa, jolloin ilo pitää ottaa irti mistä saa.

Vieraille on tarjolla mm. joulutorttuja. Kuka käski leipoa (mitä pitäisi ajatella siitä, että kirjoitin tuohon ensin "neuloa" ja ehdin jo julkaista tekstin!!!!) kaikki ostetut torttulevyt ennen joulua nimenomaan tortuiksi! Voitaikinalevyistä olisi voinut tehdä vaikka viinereitä pitkin vuotta, mutta nyt nämä pitää syöttää vierailla pikaisesti, kun ei niitä kauhean kauan enää viitsi tarjota. :)

Onneksi tämä helmikuu on sentään ollut talvinen ja siten myös valoisa. Nyt on myös toivo keväästä! Linnut huutavat aamuisin ja aurinkoisella säällä voi räystäältä kuulua tip-tip-tip. Odotan hartaasti ennen kaikkea sitä, että kun lumet kerran tulivat, ne myös sulavat ajallaan. Taas oli jalkakäytävät kiillotettu auralla liukkaiksi - olisi niin kiva päästä kävelemään omin päinkin!

Minulla taitaa olla krooninen väsymys, kun tuntuu että valitan siitä täällä jatkuvasti (enkä siis edelleenkään ole raskaana). Nyt se on muuttunut oikein ikäväksi. Täytyisi kai alkaa syödä vitamiineja tai jotain...

Iloista lauantai-iltaa kaikille joka tapauksessa!

6 kommenttia:

 1. Mulle tämä helmikuun valo ja puhdas valkoinen lumi ovat tuoneet pitkästä aikaa enemmän energiaa. Vieläkin on jotenkin saamaton, mutta ei ole semmoinen pohjattoman synkkämieli kuten oli marras-tammikuussa. Toivottavasti tästä synkkyydestä ei tule jokavuotista.

  VastaaPoista
 2. Mulla on myös ollut nyt ihmeellisen paljon virtaa. Viime vuosi meni ihan sumussa, niin väsynyt olin. Nyt on ihan eri olo kuin vuosi sitten. Ootko kokeillut Beroccaa? Se vaikutti minulla ainakin positiivisesti.

  VastaaPoista
 3. Vitamiineja kehiin vaan, kyllä ne auttaa. :o) Meillä menee ympäri vuoden joka arkiaamu porevitamiinit per nuppi.

  Beroccaa en suosittele, jos et siedä hyvin hivaa. Jostain syystä sitäkin on siihen pitänyt tunkea. Minä olisin saanut työsuhde-Berocat, mutten todellakaan pysty juomaan sitä. Parissa minuutissa tulee _niin_ kipeä vatsa, ettei tiedä miten päin pitäisi olla, kun kuplii koko ajan. Huh!

  VastaaPoista
 4. No huh, onneksi mulla ei ole tullut tuollaisia oireita! Vaikka muuten maha onkin sellainen, että saa miettiä mitä sinne antaa.

  VastaaPoista
 5. Mua nauratti eilen töihin lähtiessä kun meidän pihakuusessa lauloi talitintti... Tai ei laulanut, vaan suorastaan HUUSI TI-TI-TYY! TI-TI-TYY! TI-TI-TYY!!! Ääni oli niin kova että teki mieli huikata vastaan, että "TULI JO SELVÄKSI!!!" Mutta kyllä se kevät sieltä tulee! Ihan varmasti :)

  Tänään kävin paikallisessa Halpa-Hallissa ja ostin ihania vaaleanvihreitä servettejä ja kukkakaupasta tulppaanikimpun. Tuntui ihan keväältä kun join kaffia ja söin vaaleanvihreästä servetistä sokerimunkkia.

  Enää runsas viikko maaliskuuhun :)

  Mua väsyttää muuten kans ihan mahdottomasti. Eilen illalla nukahdin sohvalle jo yhdeksältä, siirryin sänkyyn kymmenen maissa, heräsin aamulla 9.14 ja jouduin ottamaan päiväunet jo kolmelta... Ja taas väsyttää. Se on tämä talvi, nythän kuuluisi olla horroksessa tai ainakin tehdä askareita vain valoisalla ajalla!

  VastaaPoista
 6. Hei Kaisa! Tuohon väsyttämiseen liittyen uumoilen: Istut päivät työssäsi , illat neulot hartiat jumissa, kirjoitat näytelmää , Bettyn tarinaa jne, olet siis paljon tietokoneella. Entäs liikunta? Mitä voisit harrastaa, että se soposi sinulle? Voisitko uida, potkukelkkailla, tms. Itse tiedät parhaiten. Mieti tuota puoltakin elämääsi. Se voisi virkistää. Terkuin Raija

  VastaaPoista