Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 23. helmikuuta 2009

Juhlahumu jatkuu...

...sillä minä sain tänään paketin. DHL oli tällä kertaa muutamaa päivää nopeampi kuin viimeksi.


Minulla on nyt kaksi kappaletta kumpaakin Bettyä, kolmosen painatan sitten jos... siis kun :) se on valmis. Katsotaan nyt, mitä teen tuplakappaleilla, arvonko vai mitä.

Tähän vielä päivänsankarin itsensä ottamia tunnelmakuvia lauantai-illalta - piti julkaisemani nämä eilen, mutta jumppakärpänen puraisi väliin.


Juhlavaa viikonalkua!

12 kommenttia:

 1. Hei vaan kiriaalija Kaisa!

  Voisinko ostaa Betty kirjasi, ykkösen ja kakkosen!????? Ymmärsin, että sulla on ne ylimääräisinä!?

  VastaaPoista
 2. Onpas kiva kynttiläteline seinällä! Tosi kaunis. t jutta

  VastaaPoista
 3. Vilukissi, pahoittelut, mutta Bettyjä ei voi ostaa! Ne voi ainoastaan saada - tai siis sen, sillä kumpaakin kirjaa on ylimääräistä vain yksi kappale. :) Katsotaan, mikä niiden kohtalo on...

  Jutta, kiitos! Se on PartyLiten mallistoa, ja tykkään itsekin siitä kovasti.

  VastaaPoista
 4. En ole ennen huomannutkaan, että sulla on todella hienot verhot! Kotoisat, perinteiset, tyylikkäät. Sopii hyvin sisustukseen ja luo hyvää tunnelmaa! Hyviä liukuja ja pitkiä pellavia laskiaistiistaina! Mutta älä siis liu'u liian hyvin ja kaadu:)

  VastaaPoista
 5. puhu Vaiskain kanssa ... soviimma eilen illalla jotakin!!!!! kirioosta!!!

  VastaaPoista
 6. Ihan todellakin tuo kynttiläjuttu seinällä, mullakin on Partyliten kynttiläjuttuja.
  Ja noi kahvikupit on syötävän ihanat!

  VastaaPoista
 7. Onpas kotoisan ja mukavan näköistä! Tuolla varmaan viihtyy. :)

  VastaaPoista
 8. Yhtä juhlaa sitten teille, onnea! Nyt sinulla on siis uusi kirjasarja... harmillista ettei siitä tullutkaan myyntimenestystä (;-) kuten me kaikki arvelimme.

  VastaaPoista
 9. Nonnniiin, taas on pukannu uutta kirjaa! Onnia siitä. Tua Vilukissi on sitte näppärä laittamahan nuata asioota mun päihini ;). Toren sanuakseni, voi ollakki nii, jotta puheeksi otettihin, mutta ku tuli otetua puheeksi niin monta muutaki asiaa.
  Teillä on niin ihanan tunnelmallisen näkööstä.

  VastaaPoista
 10. ONNEA tuoreelle kirjantekijälle. Kuulun niihin lukijoihisi, jotka vajosivat nuoruusvuosiinsa ja kahmivat netistä molemmat kirjat yhdeltä istumalta. Ja nyt pitää oikeasti vastustella, ettei ilmottaudu kolmannen lukijaksi, kun tahtoo sen kerralla kokonaan.
  Esikuvathan tunnistaa, vaan olet sinä melkein juonenkuljettaja ja dialogien käyttäjä jo parikymppisenä ollut. Anna mennä!

  VastaaPoista
 11. No voi, siis lopussa oleva melkein pitää tieten olla melkoinen.

  VastaaPoista
 12. M, voi olla ettet ole näitä verhoja nähnytkään - äiti tahtoi lahjoittaa omansa. ;)

  Vilukissi, toivottavasti jutuistani on iloa...

  Tiinap, sain ensimmäiset Unikko-kupit kolmikymppislahjaksi ystävältäni ja olen niitä sitten keräillyt vuosien mittaan lisää. Ovat kivoja, kun niistä voi juoda kahvia ja teetä.

  Liiolii, viihdytään melkein liiaksikin - meistä on tullut melkoisia kotikissoja!

  Villiviini, ajattele nyt kuinka harvinainen teos se on, siitä varmaan tapellaan divarissa kun jälkikasvu joskus tyhjentää asuntoamme... :D

  Vaiskai, kellonaijoosta päätellen te otitta puheeksi yhtä ja toista!! :D

  Refanut, kiitos kehuista. Ymmärsin kyllä sen sanan oikein. ;) Olen imarreltu.

  VastaaPoista