Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 2. helmikuuta 2009

Aika varattu!

Suurkiitos teille kaikille jotka kommentoitte tuota hiustenvärjäysasiaa! Olen kiertänyt erilaisia väripöniköitä kuin kissa kuumaa puuroa, Vaiskai kun lupasi olla assistenttina mikäli kotivärjäykseen päädyin.

Viimeksi tänään pyörittelin HairStoressa sävyvaahtopurkkia. Mutta sen omakohtaisen ikävän kokemuksen sekä kommenteissa tulleiden ja Samilta saamieni varoitusten (kyllä, otin permanentin syksyllä ja tosiaan vaalea tukka on aika arka...) jälkeen pyörähdin tänään varaamassa ajan sille kampaajalle, joka kiharanikin laittoi. Oli vielä sellainen tuuri, että ottaa minut jo lauantaina.

Väriä en ole päättänyt vieläkään. Vaalea olisi edelleen se turvallinen, mutku tekisi mieli edes vähän tummempaa, jotakin, joka antaisi kalpoiseen olemukseeni ryhtiä. Kampaajan ammattitaitoon kuitenkin luotan ja uskon, ettei hän anna minun valita hiilenmustaa tai jotakin muuta yhtä räväkkää... ;) Silti varmuudeksi Vaiskaille tiedoksi: jos maanantaiaamuna ilmoittaudun sairaaksi, tukkani ei ole edustuskelpoinen! :D

Piristykseksi ja ajatusten herättäjäksi kaikille viesti, jonka sain äsken sähköpostiin. Iloista viikonalkua!

Tiärät eläväs vuatta 2009 ku...

1) epähuamios syätät PIN-kooris mikroaaltouuni
2) et ol enä vuassii pelannu pasianssi oikkioil korteil
3) tarvittet 15-numeroise lista tavoittaakses puhelimitte kolmihenkisem perhees
4) lähetät sähköposti ihav viäressäs istuval työtoverilles
5) olet karottanu yhteyre niihi ystäviis, joil ei ol sähköpostiosotet
6) tultuas pitkän tyäpäiväj jälkken kottis, vastaat puhelimes tyäpaikkas nimel
7) kotipuhelimel soittaessas valittet nollan avatakses linja
8) olet istunu neljä vuatta samal tyäpaikal, mut kolmen eri yritykse palvelukses
10) kaikis TV-mainoksis näkky ruudul www-osote
11) huamat kännykkäs jäänee kotti ja paniikis käännyt takasi noutama sitä
12) aamul ylösnoustuas katot sähköpostis ennen ku juat aamukahvi
13) hymyillessäs kallistat päätäs
14) virnistelet tätä teksti lukies
15) - mikä viäl pahemppa, jo tätä lukiessas tiärät lähettäväs tämä jutu ettempäite
16) olet liia kiirene huamatakses, et täst listast puuttu kohta 9
17) käyt lista uuresta läpi tarkistaakses puuttuuk se torella ...ja naurat...

Muute:
Eräs eteläamerikkalaine tiäremies om pitkie ja mutkikkaitte tutkimustej jälkke torennu, et seksuaalisest epäaktiivise henkilö lukeva sähköpostis käsi hiirel.

Älä turhan ota sitä enä pois...

6 kommenttia:

 1. Hauska sähköposti:)
  Laitoin sulle tänään pakettia postiin,toivottavasti on pian perillä.
  Kyllä minäkin enemmän kampaajaan luotan, värien kanssa kun on aina niin ja näin,on jotenkin turvallisemmissa käsissä, vaikka nykyajan värit on kyllä hellävaraisempia kun silloin joskus vuonna sata....
  Jonkinmoinen raidoitus sulle kanssa sopisi, jos et sitten halua koko päätä värjätä. Mulla on maantienväriset hiukset ja raitoja otan niihin useinkin, vaaleita sellaisia yleensä.

  VastaaPoista
 2. :,D Toi olenko mää.. Heh, usse vastaan koto puhelimesse koto, mite vastaan töis. Ja eri osastoil ko jourun käymä, ni vastaan välil väärän osaston.. ;)

  VastaaPoista
 3. Hups, käsi hiirellä... ;D
  Toi värjääminen on kyllä sattumankauppaa... Mullakin on vaaleat hiukset ja usein värjään kotioloissa vain vaaleilla väreillä. Tykkäsin tosi kovasti, kun kampaajani sekoitti punaisenruskeata väriä, laittoi raitoja ja värjäsi hiusrajan ympäryksen. Ei paha, kun silmä tottui :)

  VastaaPoista
 4. Höh, mä kirjootin tänne jo eileen ja ny sitä juttua ei oo mihinään. Eikä se ollu eres mitään sensurootavaa. Koitetahan uuresta.

  Hyvä valinta. Ammattilaanen on aina ammattilaanen. Minä oon vaan hullunrohkia harrastelija, jonka vastahanotolla käy vain yltiörohkeeta asiakkahia.

  VastaaPoista
 5. Hauska viesti. Itse muutaman kerran kotivärjäyksellä leikkineenä annan nykyään tietyn kampaajan hoitaa kuontaloni. Kauan vaan menee sen oikean ja mukavan löytämiseen, mutta uskoisin sen nyt löytäneeni, paitsi että meidän äiti käy samalla ;) Parasta myös että varauksen voi tehdä netissä!

  VastaaPoista
 6. Tiinap, jokohan tänään olisi laatikossa, odotan jännityksellä!! Kampaajavalinta on turvallinen siitäkin syystä, että (kuten Sami sanoi) "on ketä syyttää jos käy huonosti". Itseään on kurja syyttää :)

  Kaima, täällä mä istun koneella ja kahvi vasta tippuu... :D

  Sarita, tuo ei muuten kuulostanut hullulta ollenkaan. Blondilla kaverillani oli yhteen aikaan lähes mustat alemmat niskahiukset ja sekin näytti kivalta.

  Vaiskai, vakuutan jotten oo sensuroonu! :D

  Womitus, oikean kampaajan löytäminen on kamalaa. Joka muuton jälkeen sama stressi. Onneksi mulla taisi nyt olla täällä onnea ensi kerralla.

  VastaaPoista