Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 13. tammikuuta 2009

Näkökulmasta se vain riippuu

Markkinointikurssilla opetettiin, että pahin mahdollinen mainoslause on sellainen, jossa voi vaihtaa paikkakunnan/firman/tuotteen nimen ja silti se on käypä - siis tyyliin "Helsinki/Utsjoki/Rauma/Jalasjärvi/Kuopio - tilaa asua ja yrittää". Pitää viitata johonkin omaperäiseen.

Tämä tuli mieleen lukiessani aamun lehteä. Joku englantilainen ateisti oli ahdistunut kristillisestä mainoksesta ja siinä ilmoitetusta webbisivusta niin, että oli avannut oman kampanjan. Sanan- ja uskonnonvapaus on, kyllä - mutta kun hän oli ottanut tempauksensa tunnukseksi sanat "Jumalaa ei todennäköisesti ole. Älä huolehdi vaan nauti elämästä."

Joku tuossa tökkää. Minusta kun se sopisi muotoon "Jumala on. Älä huolehdi vaan nauti elämästä."

Mutta näkökulmia on niin monia! ;)

4 kommenttia:

 1. Tuo sana 'todennäköisesti' kiinnostaa. Hän tajuaa, että hänellä ei ole varmuutta asiasta. On kysymys näkökulmasta.

  VastaaPoista
 2. Kyllä juuri Jumalaan uskoen saa nauttia elämästä!

  VastaaPoista
 3. Välillä tuntuu, että uskonnonvapaus on kaikilla muilla kuin kristityillä.

  Piti kommentoimani muutamaa postausta aiemmin, että tervetuloa vaan käymään tänne Keski-Eurooppaan! Voin vaikka joskus tulla pitämään seuraa. Kyläänkin voin kutsua, mutta vielä on sellainen sekamelska, ettei kyläilyä viitsi ajatellakaan.

  VastaaPoista
 4. Siis pitäisi muutta tooosi pohjoiseen, jotta saisi lunta suksien alle. Eiks oo kummallista, miten luonto muuttaa näitä säätiloja ja mistähän mahtaa johtua, ettei vaan meistä ihmisistä??? Ihanaa lokakuista jatkoa sinulle!

  VastaaPoista