Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 18. tammikuuta 2009

Löhösunnuntai

Olin illalla harkitsevainen sen suhteen, vääntäisinkö itseni aamulla kadun yli kirkkoon - olisi ollut Herättäjän päivä ja entinen työkaveri saarnaamassa. Heräsin sitten 8.45 niin mielipuoliseen niska- ja päänkipuun, että oksennus oli tulla. Onneksi reseptisärkis ja Samin hieronta ja uni auttoivat. Kontin siis sängystä pökkeröisenä klo 12 ja mietin tässä, kannattaako vielä vaihtaa pyjama pois... :D

Mutta tällaisen lökösunnuntain ratoksi vastaan meemiin, johon Obeesia haastoi. Vastasin tähän joskus aiemminkin, joten nyt kokeillaan, saako Kaisasta irti vielä jotakin uutta. Suomennokset varastin Obeesialta. (Muuten, jollei joku ole huomannut, niin yksi tämän hetken muotimeemeistä on suomeksi tuolla alempana.)

1. Link to the person who tagged you. / Linkitä henkilö joka haastoi sinut
2. Post the rules on your blog. / Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Write six random things about yourself. / Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Tag six people at the end of your post and link to them. / Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Let each person know they have been tagged and leave a comment on their blog. / Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Let the tagger know when your entry is up. / Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.

 1. Olen kristitty, luterilainen ja körtti. Tässä järjestyksessä.
 2. Pelkään pimeitä suljettuja tiloja. Meidän vinttiin en menisi yksin kuin hengenhädässä (ja siellä sentään on sähkövalot, mutta ei joka nurkassa).
 3. Aloitin koulun 18-kiloisena, teininä lihoin, yo-vuoden jälkeen pudotin 15 kg, lihoin taas, vuosituhannen alussa laihdutin n. 20 kg ja nyt ne ovat tulleet takaisin ja tuoneet ystäviä mukanaan - en siis enää laihduta. Sami sanoo että olen söpö ja se riittää. :)
 4. Suurinta arkiylellisyyttä on saada olla kotona.
 5. Olen YK, jolle ihmiset purkavat huoliaan ja kertovat henkilökohtaisuuksiaan - monta kertaa riitelevät osapuolet ovat molemmat haukkuneet toisiaan minulle, ja tiedän kaikenlaisia henk koht asioita puoleksi vieraistakin ihmisistä. Tapaankin sanoa, että kun minusta tulee dementikko ja alan puhua ääneen kaikesta minkä tiedän, monen korvat (tai perikunnan :) kuumenevat.
 6. Haaveena on joskus vielä julkaista kirja.
Edelleenkään en haasta ketään, mutta mukaan tämän saa ottaa!

Jokohan sitä voisi ottaa toisen särkylääkkeen... :/

3 kommenttia:

 1. Mulla sama vaiva täällä, ollut jo viikon verran. Mitän tämän päänsäryn saisi loppumaan? Tiedän kyllä ettei tuo neulominen ainakaan lopeta sitä, mutta kun ei malttais olla neulomatta. Paranemista!

  VastaaPoista
 2. Hih hih, käkätän tuolle korvien kuumenemiselle :D Hauska mielikuva, jossakin tulevaisuuden joulupöydässä Kaisa-muari höpäjää justiin ne asiat mitä EI saisi sanoa ääneen :D ja pöydän ympärille laskeutuu vähän väliä kuolettavan hämmentävä hiljaisuus :D

  Toivottavasti särky on jo helpottanut - eikä ökätauti ole tullut vieraaksenne...

  VastaaPoista
 3. Kaisa, mulla auttaa pahimmillaan kunnon tujaus reseptilääkettä - siis ehdottomasti yli annostuksen... Kun kivun tai pahoinvoinnin (joskus käytän matkapahoinvointilääkettä) saa hellittämään, kroppa laukeaa ja kipu vähitellen antaa periksi.

  Tarja, tuo rooli sopisi mulle, koska eikös Montgomeryn kirjoissa ollut aina sellaisia karmeita täti-ihmisiä? :D Sami juoksee vessassa ja minä mietin onko maha kipeä vai ei... Mutta syötiin sentään.

  VastaaPoista