Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 8. tammikuuta 2009

Härkäviikonpuolikas

Sanoin aamulla Samille, etten muistanutkaan, miten mukavasti pakkaslumi narisee jalkojen alla. En ole kuullut vielä kenenkään valittavan siitä, että on lunta ja yli 10 astetta pakkasta - sen sijaan kaikki odottavat kauhulla viikonlopuksi luvattua +3:a.

Lämmin kiitos edelliseen postaukseen kommentoineille!! Olen harkitsevainen Blurbin ja BoDin välillä. Blurb olisi ihana (rekisteröidyin testimielessä ja latasin ohjelman), mutta koska hinnat ovat oletuksellisesti dollareina, epäilen tavaran tulevan EU:n ulkopuolelta. Ei se muuten mitään, mutta tämän vuoden alusta lähin tullimme sijaitsee Vaasassa, ja minulla on hyvin epämääräisiä kokemuksia siitä, tullaako posti ihmisten tavaroita vai ei.

BoDin kanssa ei sitä ongelmaa olisi. Anonyymi, joka olit tehnyt BoDilla 2 kpl kirjaa, voisitko meilata ja neuvoa vähän?


Kuten näkyy, meillä on vielä jouluista - kuva on eilisaamulta, voitte nähdä Samin reunan kun hän juo aamukahvia. "Tärkeintä että on kaunista, mitä väliä ajalla on", Sami lohdutti. Minä nimittäin tunnen itseni jotenkin oudoksi halutessani pitää joulua pitkään, kun monet ihmiset kipinkapin korjaavat kaikki koristeet pois joskus jo ennen loppiaista. Mutta niinhän se on, että kun tuntuu hyvältä laittaa "ylimääräinen" komeroon, on aika tehdä se - oli sitten loppiaisaatto tai laskiainen. :)

Ansku meni ja haastoi minut tähän meemiin, johon olin juuri vastannut eilen Kerällä - tosin Ketutar oli sen haasteen antanut aikoja sitten. Jotta tämäkin ei jäisi lojumaan, vastaan heti.

1. Link to the person who tagged you.

2. Post the rules on your blog.

3. Write six random things about yourself.

4. Tag six people at the end of your post and link to them.

5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.

6. Let the tagger know when your entry is up.


No niin, tässäpä näitä... Yritin keksiä jotain sellaista mitä en täällä olisi jo kauheasti julistanut. :)

 1. Luen erittäin vähän, vaikka kaikki minusta muuta luulevat. Työltä, bloggaamiselta ja neulomiselta jäävänä aikana yritän selvitä sanoma- ja aikakauslehdistä ja joskus harvoin romaaneistakin - jotka ovat yleensä dekkareita tai jännäreitä. Älkää luulkokaan, että lukisin mitään korkealentoista.

 2. Olen mahdoton sokerirotta, mikä valitettavasti taas tätä nykyä näkyy kropassa. Sen olen kuitenkin 7 vuoden takaisesta 18 kg laihdutuksesta oppinut, etten tee sitä toiste. Mieluummin yritän tehdä "pieniä päätöksiä päivässä" ja nauttia elämästä kuin kieltää itseltäni kaiken ja piiskata koviin suorituksiin, joista sitten lipeää.

 3. Pidän matkustamisesta, silloin kun se on mukavaa. Minulle Kanaria edustaa eksotiikkaa ja Helsinki jo Keski-Eurooppaa. ;) Eli en kaipaa mitään extreme- kokemuksia, kun niitä löytyy joskus ihan läheltäkin. Sen sijaan kaipaan matkoilta pientä hemmottelua ja ylellisyyttä - kuten Porvoon vanhaakaupunkia kesäillassa tai upeaa vaasalaista gourmet-ravintolaa tai pietarilaista balettia.

 4. En ole ikävöinyt Lapualle muuton jälkeen. Vaikka siellä on paljon rakkaita ihmisiä ja tuttuja paikkoja, nyt tuntuu hyvältä olla juuri täällä ja tässä.

 5. Viihdyn työssäni ja työkavereideni seurassa. Koen myös, että minustakin tykätään. Monien yksinäisten tutkijanhommien ja välillä kiistanalaisen hanketyön jälkeen on kiva tehdä töitä yhdessä ihmisten kanssa.

 6. Jos vaihtaisin alaa täysin, minusta tulisi graafikko - uskokaa tai älkää!
Minuthan te tunnette, en haasta ketään - mutta tämän saa napata joka tahtoo!

1 kommentti:

 1. Teillä on kaunista.

  Minulle Tallinna on Keski-Eurooppaa ja Pohjanmaa ulkomaa, jossa en ole koskaan käynyt.:)

  VastaaPoista