Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Halutaan ostaa hylly

Meille kahdelle hamsterille on kertynyt kohtuullisesti kaikkea: kirjoja, cd-levyjä ja dvd-levyjä. Tässä kuvassa, jonka julkaisin viime keväänä vanhassa blogissa, näkyy oikeassa laidassa sekava cd-viritelmämme - sen vasemmalle puolelle on vielä tullut kapoinen dvd-teline.


Tähän asti olemme olleet kohtuu tyytyväisiä tähän sekamelskaan. Mutta kun veimme eilen joulutavaroita vinttiin, minä aloin puhua Samille siellä näkemästäni kaapista. Se oli ehkä 60-luvulta, puuviilua, ja se seisoi vintin "aulassa", ei kenenkään lukitussa kopissa. Ehkä se oli jollekin ylimääräinen ja sen saisi ottaa? Ehkä sen voisi laittaa tuon sekavan hyllyviritelmän tilalle?

Tänään sain Samin manguttua mukaan katsomaan kaappia. No, ei siinä ollut paljon katsottavaa, sillä se oli lukossa - ehkä se sittenkin on jonkun omistama. Lisäksi se Samin mukaan olisi aivan liian matala ja lisäksi hankala, sillä tavallisella hyllykorkeudella dvd-levyille jäisi valtavasti hukkatilaa.

Rupesimme kuitenkin surffaamaan netissä ja etsimään jotakin ratkaisua tuohon sotkuun. Sami keksi, että makuuhuoneen nurkkaan voisi sijoittaa cd- ja dvd-levyjä, sillä makuuhuoneessakin on cd-soitin, vanha televisio ja jostakin lahjaksi saatu dvd-soitin. Tämän jälkeen Ikean nettisivuilta löytyi korkea hylly, joka kävi säädettävien hyllylevyjen ansiosta sekä cd- että dvd-levyille ja oli niin edullinen, että päätimme tilata niitä kolme vierekkäin.

Kuljetuskustannukset 99 €.

Emme olleet uskoa silmiämme. Kolme hyllyä maksavat yhteensä 75 € ja kuljetuskustannukset 99 €!! Tulisi halvemmaksi lähteä juuri lehdessä mainostetulle Ikean-reissulle (25 € / nenu) ja hakea ne hyllyt itse!!!!

Saa Ikea nyt sitten pärjätä ilman meitä. Kävelemme tässä joskus sillan yli melkein naapurissa olevaan huonekaluliikkeeseen ja aloitamme neuvottelut siellä. Kokemuksesta tiedämme, etteivät ne ota kuljetuksesta edes yhdeksää euroa.


Pimeää ja vettätippuvaista on, hyi. Olisin niin mielelläni halunnut pitää lumen ja pakkasen - nyt on taas tiedossa liukkautta ja vankina olemista, kun en uskalla liikahtaakaan ulos ilman turvasaattuetta. Onneksi kotona voi polttaa kynttilää...


...ja ihailla amaryllistä! Tilasin Ferrari-amarylliksen sipulin Positiivareilta ennen joulua. Nyt se pukkaa jo kolmatta kukkaa.


Ja illalla kukkaa kuvatessa oli pakko kuvata sekin, miten lähellä meitä on lähin ruokakauppa. ;) Tosin tie sinnekin osaa olla sanoinkuvaamattoman liukas...

Ehjäluista viikonalkua kaikille teille!

3 kommenttia:

 1. Mulla tuo Ikea on ihan tuossa vieressä enkä silti saa raahattua sieltä haluamaani hyllyä :D -koska se ei kelpaa ukolle. Onhan se Ikean kuljetus kallis, pitäisi ostaa koko huushollin tavarat ennenkuin kannattaa.

  VastaaPoista
 2. Tämä olis just sulle:

  http://www.kotiliesi.fi/kilpailut/arkisto/2008/12/30/kilpailu-voita-mahdollisuus.aspx

  VastaaPoista
 3. no ohhoh, oispa tullut hyllyille hintaa! ite oon tilannut ikeasta sohvan muutama vuos sitten mut ei sen kuljetukselle kyllä ihan noin paljoo tullut, oisko ollut 50€ korkeintaan..

  VastaaPoista